Czas ruszyć z miejsca, bo ostatnio trochę nasza sieć przyrdzewiała

Pierwszą nowością jest mój powrót na HeadAdmina, ale ogólnie będę się bardziej skupiał na aspektach technicznych, więc nie męczyć mnie za bardzo

Co do serwerów, zostały zakupione 2 nowe na pukawce (ATM Warszawa - 1000fps): pierwszy pod DD2, już istnieje i działa GT-info: 31.186.83.177:27046, a na stary została dodana informacja w konsoli i przekierowanie po około 20 sekundach (stawiam piwo że nigdzie takiego nie ma

Kolejnym serwerem będzie serwer GunGame, zmodyfikowany specjalnie we współpracy ze Slotkim i pojawi się w najbliższych dniach. Nowościami będą 2 pakiety VIPa oraz dodatkowe umiejętności do zdobycia w trakcie gry - oczywiście tak dobrane by nie psuły rozgrywki.
Po dodaniu serwera GG zostaną dodane jeszcze 2 serwery, pierwszy to będzie zapewne COD, rozważamy w nim powrót do starej wersji. I oczywiście nowość jaką ma być serwer Global Offensive, z modem który niestety będę musiał sam napisać

Dalsze zmiany dotyczą adminów, jako że serwery za darmo nie są składki będą pobierane nadal, jednak obniżymy je do 5zł/mc i pozwolimy na składki w formie SMS, oczywiście zachęcamy do płacenia na kilka miesięcy z góry. Liczymy że to zwiększy ilość adminów, bo 5 zł na miesiąc to na prawdę dużo nie jest...
Zachęcam do reklamowania n00bs.pl dodając linki do statusów, opisów, podpisów etc. można też zaznaczać, że pisane zerami - czasami ludzie się mylą

Mam nadzieję, że aktywnie się włączycie w reaktywację i jeszcze świat o nas usłyszy!