Powie mi ktoś dlaczego normalnie 100fps w smoku zamienia się na 30 ?
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

smoke lagi
Rozpoczęty przez
isentor
, 17 kwi 2012 13:41
Napisano 17 kwiecień 2012 - 13:55

HA ja mam jeszcze większy problem.. U mnie fps utrzymuje się na 100, ale nagle gdy wchodzę w smoka, dostaje slow motion całej gry ;/ jak rusze myszką reakcja jest po 2 sek i w dodatku tak powoli się przesuwa jakbym usnął, jak coś pisze na sayu jest to samo, po prostu slowmo całej gry! Dodam że wcześniej mi się tak nie działo, pomysły?

Napisano 17 kwiecień 2012 - 14:40

Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum:
do:
Counter Strike 1.6 → Counter Strike → Problemy.
Napisano 17 kwiecień 2012 - 15:19

http://www.dobreprog...dows,26748.html <- ściągnij, odpal, zagraj. Powinno pomóc. Ja mam grafikę 64mb i z tym gówienkiem nic mi nie muli. Mówiłem Ci już wiele razy o tym :<
Napisano 21 kwiecień 2012 - 15:01

co mają komendy netcodu do smoke'a ? odpowiem wprost - nic
jak masz nvidie to dopasuj ustawienia dla programu hl.exe na low, czyli wszystko off, wydajność max itp. cs nie korzysta jedyne z pamieci karty graf ale tez z pamieci ram wiec walic w new game albo na serw pare sg, zminimalizowac i sprawdzic jak sie trzyma zurzycie procka i pamieci. dac do cfg max_smokepuffs 0 i fastsprites 3. jak to nie pomoze to uciekac od smokow jak najdalej

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych