Był temat ? Dajcie linka. Zaczyna mnie to do szału doprowadzać jak mnie spowalnia w tym pieprzonym granacie i fps spadają do 30 ze 100. Jakieś mądre porady ? Sprzęt mam dobry.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

smoke lagi
Rozpoczęty przez
isentor
, 17 kwi 2012 13:41
Napisano 14 czerwiec 2012 - 14:49

Napisano 14 czerwiec 2012 - 14:49

Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum:
do:
Counter Strike 1.6 → Counter Strike → Problemy.
Napisano 15 czerwiec 2012 - 13:38

Potrzebna jest nowa karta graficzna > też tak miałemHA ja mam jeszcze większy problem.. U mnie fps utrzymuje się na 100, ale nagle gdy wchodzę w smoka, dostaje slow motion całej gry ;/ jak rusze myszką reakcja jest po 2 sek i w dodatku tak powoli się przesuwa jakbym usnął, jak coś pisze na sayu jest to samo, po prostu slowmo całej gry! Dodam że wcześniej mi się tak nie działo, pomysły?
Napisano 15 czerwiec 2012 - 17:18

No właśnie, wyczyść lapka. Z takimi osiągami nie powinieneś mieć lagów w smokach, więc to raczej nie jest z tym powiązane. Może masz coś uruchomionego w tle, albo latałeś po jakichś stronach i Ci się samo ściągnęło. A jak nie, to może jest to problem z łączem? Skoro masz lapka, mógłbyś u kogoś innego sprawdzić (nawet u mnie, ale weź wtedy jakieś wódken
), czy też masz lagi.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych