Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Turniej 1v1 aim/awp
Rozpoczęty przez
aka luzer
, 10 lut 2011 20:29
Napisano 01 marzec 2011 - 06:03

Hahhahahahah omg Jaką mam Grupe
Dziękuje Bogu że nie gram przeciwko properowi bo to jest przezroczysty człowiek
hahaha Oj Jednym słowem będę zamykał w Grupie D a drugie słowo które na pewno zapamiętacie ... Macie przejebane
a tak poważnie boję się grupy A hmmmm ...
i Napisałem Luzerowi na PW ... Mogę weekendami a od pon-piątku w godzinach od 16-19 więc BTW nie zapomnij o tym proszę ; *****

Napisano 01 marzec 2011 - 15:44

Luzer jakbyś mógł to zmień tam w tabeli w pierwszym poście zzxqaqwqwds na shizeR.
Jestem już po pierwszym meczu z Bartezz
shizeR. 11 : 4 Bartezz
mapa: aim_map
screen:
http://img196.images...ervsbartezz.png
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych