Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Zbiorka na serwer pod forum
Rozpoczęty przez
QQ'
, 08 mar 2011 22:07
Napisano 18 kwiecień 2011 - 18:56

No tak to wlasnie jest, wszyscy duzo pier#0@$, a wplacilo tylko pare osob, poczytaj posty od poczatku tematu ile ludzi pisalo, ze wplaci itp, wyszli na idiotow, ktorzy ponabijali posty -.-
Dobrze, ze przynajmniej Ty cos robisz w tym kierunku i inni ktorzy wplacili, nalezy sie wam wdziecznosc
Zaktualizowano status zbiorki.

Napisano 24 kwiecień 2011 - 14:49

Ataki DDOS :< OMG, nie wiem jakie to losowe wydarzenia
.
Przecież nikomu nie zabronisz pingowania waszej sieci ogromnej czy serwerów. No chyba, że będziesz im płacił, żeby przestali xD
Pewnie konkurencja się was boi i chce was wykończyć.
--------
Żeby nie było, też wam coś wpłaciłem.

Przecież nikomu nie zabronisz pingowania waszej sieci ogromnej czy serwerów. No chyba, że będziesz im płacił, żeby przestali xD
Pewnie konkurencja się was boi i chce was wykończyć.
--------
Żeby nie było, też wam coś wpłaciłem.
Dyspozycja przelewu została przyjęta.
Użytkownik Suchjy edytował ten post 24 kwiecień 2011 - 14:55
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych