teraz to mnie rozwaliłeś smak, bo pierwszy jest na 100% prawdziwy
Dodano nowy post:
a jak nie dowidzisz to proponuję udać się do okulisty
Dodano nowy post:
btw usunąłem sobie posty żeby zrobić ss'a:
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Ciekawe statystyki forum i nie tylko ;)
Rozpoczęty przez
xanat
, 19 kwi 2011 09:28
Napisano 14 czerwiec 2011 - 22:45
Słuchaj misiek Jestem na forum od rana do teraz byłem jak było prawie 18000 i byłem przy 1800 patrzyłem czy jesteś i zastanawiałem się czy nie dodać tego później ktoś tam napisał i tak pisali nadal więc już było ponad 18000 i Ciebie dalej nie było czasem byłeś i się pojawiałeś czasem nie ale jestem pewny że nie było Ciebie akurat przy tym 18000 i nie pierdol że nie da się usuwać bo jakoś freakowi usuwałeś posty na sb by była pełna liczba dla Ciekawych statystyk ... Więc skończ ... I upierając się tracisz w mych oczach a szkoda ... Kończę i nie czepiłbym się gdybym nie miał racji Cya
Napisano 14 czerwiec 2011 - 22:50
To chyba Ci się coś w głowie pomyliło i to nie pierwszy raz. Ten screen jest z wczoraj i dokładnie go pamiętam bo miałem 30 min do wyjścia i brakowało koło 5 tematów to myślałem że nie złapię ss'a ale po chwili parę się pojawiło i został 1 i kilka minut przed wyjściem było równe 18k. Nie chcesz wierzyć to nie, Twój osobisty problem, wiem jak było i wali mnie to co tam sobie myślisz w tej małej główce.
Nawet mam w archiwum jak wysyłałem do siebie wiadomość ze screnem
Więc jak masz jakiś problem to trudno.
A sb i forum to dwie różne sprawy, tam usuwałem na prośbę freaka więc odwalta się ode mnie.
Nawet mam w archiwum jak wysyłałem do siebie wiadomość ze screnem
Więc jak masz jakiś problem to trudno.
A sb i forum to dwie różne sprawy, tam usuwałem na prośbę freaka więc odwalta się ode mnie.
Napisano 14 czerwiec 2011 - 23:39
Wam od tych statystyk niegługo się cyferki będą mylić http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/:).gif
Dodano nowy post:
I pykło 500 postów jest ciemniejszy chujowy fioletowy http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/:d.gif
Dodano nowy post:
I pykło 500 postów jest ciemniejszy chujowy fioletowy http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/:d.gif
Napisano 15 czerwiec 2011 - 15:27
Napisano 17 czerwiec 2011 - 19:52
AESTHETICS
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych