Ja chce mieć range banned lub bot
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Śmieszne cytaty n00bsów.
Rozpoczęty przez
freak
, 23 kwi 2011 21:52
Napisano 30 wrzesień 2011 - 21:34
Slotki mówisz że dilera znów mam zmienić czy wogóle zaniechać ?
Ja to bym widział inaczej:
godzik
Ketuael
Slotki
Diakon
No i to by było na tyle hahahaha
btw. Slotki ty mnie nie pouczaj tam tylko byś mi lepiej + dał bo się za reputacje wziąłem
Ja to bym widział inaczej:
godzik
Ketuael
Slotki
Diakon
No i to by było na tyle hahahaha
btw. Slotki ty mnie nie pouczaj tam tylko byś mi lepiej + dał bo się za reputacje wziąłem
AESTHETICS
Napisano 04 październik 2011 - 18:42
Napisano 15 październik 2011 - 12:30
Diakon, oYowy ten obrazek co wstawiłeś, nic nie widać i skrócona wersja, tak się to robi!
(pełna i aktualna wersja definicji cały czas uzupełniana przez znawcę gatunku - http://n00bs.pl/ketuael-t25141.html)
Skoro już jesteśmy przy mnie..
(pełna i aktualna wersja definicji cały czas uzupełniana przez znawcę gatunku - http://n00bs.pl/ketuael-t25141.html)
Skoro już jesteśmy przy mnie..
Użytkownik Ketuael edytował ten post 15 październik 2011 - 12:32
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych