Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
autko Voojitsu :)***
Napisano 25 październik 2012 - 14:11
Już widzę jak odjebiesz to BMW ... no szkoda trochę samochodu.
Pewnie jebniesz jakieś "chromowane" wkładki na pedały i progi z Biedry, zegary z M5 i jebitną tubę do bagażnika co by ładnie techniawy napierdalały.
Do tego pewnie jakis ładny pokrowiec na siedzenia i na pasy jakieś czerwone wstawki. Pięknie.
P.S. Wrzuć potem te zdjęcia Evo to się pośmiejemy i do OPT się wyśle na "paździerza"
Nie bierz tego do siebie.
Napisano 25 październik 2012 - 15:23
a następnie kupie sobie takie bo moja żona to też audi kocha
http://otomoto.pl/au...-C25130487.html
Napisano 25 październik 2012 - 16:37
Napisano 25 październik 2012 - 17:40
Napisano 25 październik 2012 - 19:42
Hary do bmw i merola nic mu nie brakuje w ubiegłych latach audi było jednym z najchętniej kupowanych aut na świecie najlepiej sprzedawało się bmw drugie było audi a trzeci mercedes co mnie dziwi bo jak dla mnie synonimem luksusu zawsze był merol
Napisano 25 październik 2012 - 20:43
Napisano 29 październik 2012 - 16:05
Owszem ubezpieczenia wysokie do tej bmw , Autko będzie na współwłaściciela ponieważ jestem w Angli "Londyn" zamienniki napewno nie będą tutaj rolą bo wole kupić nowy np klocek hamulcowy niz kupic uzywke i mieć swiadomosc ze to bedzie sprawne na 2 miechy , co do spalania , w trafie 7-8 litrów po miescie 10-11 literków Oczywisciej estem młody ale nie jestem za katowaniem auta i dawania mu na zimnym i za przeproszeniem "Spierdolić coś" Paliwem sie nie martwie bo akurat tutaj dla mnie jest tania dla Anglików droga , Dziękuje voo za wyjaśnienie wszystkiego i niech twoja żyleta chodzi jak najlepiej
DO 1925
Tak psują się nie przeczę ale walczę z tym i narazię wygrywam jak się ma drogie auto to trzeba w niego inwestować a nie śmigać na zamiennikach ja kupuję tylko dobrej klasy podzespoły tak więc nie mam problemów a chodzi dokładnie o wycieranie się krzywek na wałkach rozrządu ja stosuje olej 10W/40 i zmieniam go co 10.000km a nie jak serwis podaje co 15.000km po za tym zmieniłem filtr odmy 300 PLN wtajemniczeni wiedzą do czego służy no i na koniec nie zarzynam silnika jak jest nie rozgrzany a nie mówię tu tylko o temp. wody ale również oleju
Ok rozumiem , )
Wiem że mam ładny środek dlatego nie zrobię go w chromie bo to drewno a nie zamienia się lepszego na gorsze chrom to sobie w kadecie można dać a nie w takim aucie
Ok tylko napisalem swoją opinie ale jak masz drewno dobrej jakosci to się już nie odzywam
Co znaczy dać radio eleganckie a co ci w tym nie pasuje nie świeci na niebiesko czy różowo to radjo ma lepszą wydajność niż każde inne do 1600 PLN więc nie wiem o co chodzi co i że na kasety jak mam mp4 podpięte i gra ładnie po za tym jak kupisz BMW na pełnym wypasie to co wyjebiesz radio i wstawisz inne zapłacisz za nie i będziesz miał większego pasicia od tego co masz albo na tym samym poziomie wniosek pieniądze wywalone w błoto no i jak to będzie wyglądało dla mnie wiocha bo zepsujesz sobie tym cała deskę rozdzielczą trochę estetyki ludzie
Nie powiem ze seryjne radia są o wiele ladniejsze bo wkońcu to seryjne tak? , Ja np bym wyrąbał ze swojego poniewa wolałbym inne radio taka jest moja opinia
Tak mam seryjne firmy BOSE żeby mieć podobnej klasy głośnik to trzeba wyłożyć 300 PLN za sztukę ja mam ich 8 więc po co skoro te ryją beret i mają zajebisty bas spytaj ABSa jechał nie raz moim autem i zawsze się jarał nagłośnieniem
W Audi a6 wiem jakie nagłośnienie jest mój kolega posiada A6 i robi bardzo wielkie wrażenie nagłośnienia
Fajnie tylko pozwól że ci doradzę ty zrobisz z tym co chcesz nie kupuj auta od młodego człowieka czaisz po za tym to disel ja już więcej disla nie kupie bo koszty utrzymania są większe niż benzyny najlepsze motory w BMW to były 2.5 L nie do zdarcia co do kształtów to auto nigdy do mnie nie przemawiało ale rzecz gustu ja lubię to ty to no i ubezpieczenie po pierwsze 3 litry po drugie wiek właściciela po trzecie marka stary roczny czynsz za to auto to będziesz miał jakieś 1400PLN chyba że na tatę weżniesz ale to już nie będzie twój samochód tylko taty albo wasz jeśli weźmie cię na współwłaściciela a trzeba jeszcze robić przegląd to jakieś 400 może 600 PLN no chyba że jesteś z tych co na zamiennikach jeżdżą ale mają dobre radio nie zapomnij o tankowaniu moje pali w mieście 10L na 100KM czyli robię 640KM na baku ty będziesz miał 3 litry i pewnie spali z twoim młodzieńczym wigorem 15L jak nie więcej a paliwo w górę idzie ale pamiętaj masz BMW więc obciachem będzie jak kaplica będzie się palić cały czas bo laski będą się śmiały no i skutek tego będzie też taki że spierdolisz pompę paliwa bo będzie ciągła syf z baku .Tyle w temacie masz kasę szerokości jak nie no to problem masz zajebisty no i jak tata będzie w dowodzie to już nie twoje auto ale pamiętaj nikt nie musi o tym wiedzieć
Napisano 30 październik 2012 - 16:32
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych