Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Otwieraj
Rozpoczęty przez
SmakU
, 10 cze 2011 18:48
Napisano 26 kwiecień 2012 - 22:58
hehe szkoda że ci wyłączył ; d
serio chciałam cie ująć i myślałam ze będziesz na tym screenie ale później zoorientowalam się ze cie nie ma xD
dziś nam na tej mapce nawet dobrze poszło
Dodano nowy post:
aaa no koniecznie
ale w zamykaczasz to ja bym była prawie codziennie
wiesz... jak już chcesz to myślę, że w otwieraczach będę bardziej pasowała
Dodano nowy post:
a no i obiecuję że następnym razem będziesz na tym screenie
Dodano nowy post:
zapomniałam podziękować
dziękuję xD
serio chciałam cie ująć i myślałam ze będziesz na tym screenie ale później zoorientowalam się ze cie nie ma xD
dziś nam na tej mapce nawet dobrze poszło
Dodano nowy post:
aaa no koniecznie
ale w zamykaczasz to ja bym była prawie codziennie
wiesz... jak już chcesz to myślę, że w otwieraczach będę bardziej pasowała
Dodano nowy post:
a no i obiecuję że następnym razem będziesz na tym screenie
Dodano nowy post:
zapomniałam podziękować
dziękuję xD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych