Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Masówka
Rozpoczęty przez
SmakU
, 05 lip 2011 21:33
Napisano 06 lipiec 2011 - 16:26

Nie Wiem Jak Inni Ale Ja Tu Zostaje i Zacznę Wzmożoną Pracę Na Serwie Bo z Tego Co Widzę To Będzie Teraz Ciężko Odchodzą Od Nas Ludzie Co Po Nie Którzy Byli Prawdziwymi Graczami i Prawdziwymi n00bsai No Ale Jak To Bywa Zawsze Musi Się Coś Stać Ja Tam Wieże Że Smaku , Evi i Kilka Osób Stworzą Coś Wspaniałego Bo Takie Osoby Nie Zrobią Syfu AVE .
Napisano 06 lipiec 2011 - 16:40

dzieki Hashu. wiem ze na kilka osob stad moge nadal liczyc, na dobre i zle. i dla nich nie jest wazne na jakim serwie gramy. za to Wam dziekuje. Dziekuje Wam za wszystko, zyczac powodzenia i wszystkiego dobrego. pozdrawiam

I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 06 lipiec 2011 - 19:24

Taka sama kurwa sytuacja jak na gc...
Ja was nie rozumie ludzie, Ci którzy odchodzą muszą nie wiedzieć co robią ;/, siedzicie tu już trochę, staracie się żeby było jak najlepiej, płacicie, pomagacie innym, a teraz macie to w dupie bo wolicie sobie założyć nową sieć...
Z mojej strony to jest bez sensu, jak bym tak nie mógł, siedziałem 3lata na GC i chociaż denwer i szary mnie wkurwiali to i tak miałem tam admina, płaciłem za niego, chociaż nie lubiłem H@, kiedyś jak jeszcze nup i cała ekipa była na gc i nie było jeszcze n00bs'ów, jak odchodzili to mi się nie dobrze robiło, bo wiedziałem co oni moją razem zrobić, a teraz zrobili dobrą sieć i się trzyma już długo, są serwery i także gracze, dobrze się gra w ogóle, a wy odpierdalacie teraz ze odchodzicie po tym co zrobiliście dla sieci
tyle z mojej strony, może będziecie aż tak inteligentni żeby mnie zrozumieć, jak zostaniecie to będzie dobrze, jak nie to życzę wam powodzenia i miłych chwil.
Napisano 06 lipiec 2011 - 21:57

dgs traktujesz siebie jak pana i władce i na serwerze i na forum (klniesz ile chcesz, wyzywasz kogo chcesz, robisz co chcesz) cytuje twoje slowa " a kim Ty kurwa jesteś" itp itd
jestem ponad takimi pajacami co zostawiają sieć w trudnych chwilach i nie inetersuje mnie twoje zdanie na ten temat. Niektorzy zasluguja na kulutralne traktowanie a niektorzy nie.
widać że jesteś zwykłym prostakiem bo umiesz tylko wyzywać tego typu słowa "kurwa, jesteś zerem, czy wypierdalaj" w twoim mózgu to podstawa bez której sie obejść nie możesz. Nie masz ambicji facet. Nie potrafisz nawet normlanie odpisać jak człowiek człowiekowi.
Może ukonczyles renomowaną uczelnie z dyplomem psychologa? Nie. Wiec mozesz sobie darowac swoje dywagacje na temat mojej osoby bo nie masz pojecia o tym czy mam ambicje czy ich nie mam. Potrafie normalnie odpisac komus kto na to zasluguje. Moja wypowiedz nie jest bezposrednio kierowana do smaka bo z znim akurat nie mam kosy i niech idzie swoją drogą. Ja wspieram ludzi w trudnych chwilach i nie odwaracam sie plecami bo servery sa pare dni off albo bo ping skacze.
I się nie broń bo wiele o osób o Tobie tak myśli
szczerze mowiac to jak jest pare osob mocnych zeby skamleć za plecami to prosze zeby powiedzialy mi to w twarz jak sa takie mocne. Wiem ze wiele osob popiera moja wypowiedz w tym temacie. Jestem kontrowersyjny i mowie to co mysle w tamatach waznych dla tej sieci.
Wiec zamilcz i nie oceniaj mnie bo za chudy w uszach jesteś.

Napisano 05 wrzesień 2011 - 15:08

jeszcze ja chce dodac cos od siebie. bardzo prosze o odejscie od tematu nieszczesnej masowki ktora miala miejsce. jest to juz za nami i moglibysmy do tego nie wracac. zrobilismy blad ktory staramy sie teraz naprawic i mimo iz tego nie widzicie SmakU robi bardzo duzo zeby odpokutowac za grzechy. a jezeli mamy byc szczerzy to mialem taki sam wklad w to odejscie jak i Grzesiek. wiec jezeli jemu suszycie glowe i ciagle do tego wracacie, to rownie dobrze ja powinienem dostac po dupie. mam identyczny wklad (jezeli nie wiekszy) w masowce i tak bylo od samego poczatku. a poza tym nikt nikogo do niczego nie namawial. kazdy podjal wlasna decyzje. tyle

I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych