Użytkownik oY* edytował ten post 05 lipiec 2011 - 21:36
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Masówka
Rozpoczęty przez
SmakU
, 05 lip 2011 21:33
Napisano 05 lipiec 2011 - 21:33

To jest mój ostatni post tutaj ... Jestem zmęczony już tym i nie tylko ja ... Z Przykrością informuję że odchodzę z paroma osobami Tworzyć coś nowego innego ... Możecie pisać że jestem gównem, prowokatorem, płaczkiem, możecie dać mnie na biały kolor zbanować usunąć co tylko chcecie ... W pewnym czasie zobaczycie w sumie kto opuścił szeregi n00bsów ... Chciałem dobrze, proponowałem, nie słuchacie... Adminami są ludzie nie nadający się wogóle na tą rangę, tematy nie które leżą po 2 tyg gdyby nie grupka ludzi odwołania by też leżały w podaniach wielki syf i burdel nie ma kto tego ogarniać ...a o serverach to już chyba wszyscy wiedzą ... lag ... cya
ave n00bs

Napisano 05 lipiec 2011 - 21:39

Dgs , gratz kultury
Mowicie ze jetesmy dwulicowi , a człowieku sam w chuja lecisz
Zobacz sobie co dla sieci zrobił Smaku , a ty go tak traktujesz
Dla mnie jesteś zwykłym cieciem i zamknij ryj , do mnie nie musisz odnisić się z szacunkiem . Ale do Smaka jak nabardziej
Nara Balasy

Użytkownik ptS. edytował ten post 05 lipiec 2011 - 21:41
Napisano 05 lipiec 2011 - 21:40

ja takze dodam cos od siebie, mimo iz w sumie nie mam tutaj za wiele do powiedzenia, bo jestem tu krotko.
kiedy dolaczalem do ekipy n00bs wszystko bylo pieknie i elegancko. forum zylo, krecilismy serwery. byla to ekipa z ktora chcialo sie zyc i chcialo sie grac. krecenie TP, brechta na forum itp. jednak od jakiegos czasu (ok 2 mies.) jestesmy karmieni falszywymi zapewnieniami poprawy, osoby ktore powinny miec jakikolwiek wplyw na wazne decyzje sa przy tych decyzjach pomijane, na stanowiska administratorow sa przyjmowane wg. mnie nieodpowiednie osoby, ogolnie wszystko zaniza swoj poziom. ostatnimi czasy nawet servy sa wylaczone, co oczywiscie obniza poziom graczy, serwera, i co najbardziej istotne, obnizyla sie liczba graczy. w czerwcu zagralem na tp moze 5 dni, w zwiazku z zaistniala sytuacja. nie przyszedlem tutaj, zeby stac w miejscu, tylko pomoc w rozwijaniu. a niestety nie moge teraz tego robic. chcialbym wam podziekowac za wspolnie spedzony czas i zyczyc powodzenia.

I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 05 lipiec 2011 - 21:53

ja to założyłem i ja tu będę do końca nawet jak się nie będzie układać. Najlepiej odwrócić się od wszystkich i spierdolić. Można było się tego spodziewać po smaku w końcu jak miał dostać serv admina to obiecywał jak to będzie oddany sieci i już nie odejdzie po tym co robił wcześniej, tylko żebyśmy jeszcze raz mu zaufali. No ale okazało się co znaczy jego słowo.
Dodano nowy post:
A najbardziej mnie wkurwia że low siedzi po nocach, robi co tylko się da żeby serwery naprawić, żeby wszystko działało jak powinno a Wy nie potraficie tego zrozumieć i cierpliwie poczekać parę dni na rozwój sytuacji. Nup nawet kupił procesor żeby wzmocnić nasze serwery ale widzę że niektórzy mają w dupie co robią niektóre osoby.
Dodano nowy post:
A najbardziej mnie wkurwia że low siedzi po nocach, robi co tylko się da żeby serwery naprawić, żeby wszystko działało jak powinno a Wy nie potraficie tego zrozumieć i cierpliwie poczekać parę dni na rozwój sytuacji. Nup nawet kupił procesor żeby wzmocnić nasze serwery ale widzę że niektórzy mają w dupie co robią niektóre osoby.
Napisano 05 lipiec 2011 - 22:12

Prawda jest taka, że od prawie 2 miechów jest problem z serwerami ... nie widzieliście tego wcześniej? Naprawa ponad 4 dni i mowa o siedzeniu po nocach? Problem tkwi w serwerowni i dostawcy internetu, choćby nie wiem co byście zrobili to i tak będzie ścinać i będą lagi na tym hostingu.
Napisano 05 lipiec 2011 - 22:24

hahahah.. nie no, jak czytam te posty osób które odchodzą, to naprawdę śmieszne rzeczy mi do głowy przychodzą http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/:d.gif..

Napisano 05 lipiec 2011 - 23:19

To prawda ostatnio na n00bsach dzieje się źle, ale wiadomo, są takie okresy i tyle. Rozumiem, że dla wielu ta cierpliwość się skończyła.
Szkoda jest mi Waszej decyzji, bo trochę osób stracimy. Między innymi Smaka, który dużo rzeczy robił dla n00bsów.
Ale mimo wszystko życzę powodzenia w tworzeniu czegoś nowego.
Ja tam zostaję i mam nadzieję, że niebawem się poprawi sytuacja, a nad n00bsami znowu zaświeci słońce
Pozdro dla tych co zostają już do końca póki śmierć nas nie rozłączy bądź innych przeciwności losu
Kurwa !
W sumie to rzucam na Was pogardę i chuj !

Użytkownik Mario FarteN.? edytował ten post 06 lipiec 2011 - 02:11
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych