Witam,
założyłem ten temat, po to by przekazać Wam informacje na temat tego, co chcę zrobić.
Mam zamiar utworzyć FragMovie, naszej sieci, po to by przyciągnąć większą ilość ludzi na nasze serwery.
I tutaj mam do Was prośbę, a raczej pytanie, może mielibyście jakieś ciekawe akcje, w postaci pliku .dem?
Jeżeli macie jakieś bardzo fajne i ciekawe, to piszcie do mnie na Steam, bądź tutaj na forum w temacie (ewentualnie PW).
UWAGA!
Jeżeli masz IQ, mniejsze od chodnika, nie PISZ!
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Frag Movie n00bs by shiXe
Rozpoczęty przez
shiXe
, 14 lip 2011 17:58
Napisano 18 lipiec 2011 - 11:36

http://89.231.6.116/...e_dust2.dem.zip
5 killi (1 hs) za jednym zamachem
Dokładnie 29 minuta, koniec mapy.

Napisano 27 lipiec 2011 - 00:28

Napisano 27 lipiec 2011 - 01:02

n00bs-1107151303-de_train.rar
Nie pamitam co i jak a teraz nie mam jak tego spr wiec opisze