Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Frag Movie n00bs by shiXe
Rozpoczęty przez
shiXe
, 14 lip 2011 17:58
Napisano 29 lipiec 2011 - 11:25

Napisano 29 lipiec 2011 - 13:33

shiXe i jak Ci tam idzie sklejanie tego filmu ? masz już jakies wersje próbne czy nie masz materiałów ? I nie masz nic ?
Ehh, napisałem, że potrzebuje fragów, a nie, że będę chaotycznie wklejał jakieś akcje. Potrzebuje prawdziwych fragów, a nie, że np. ktoś się odradza na respie, i zabija fartem jednego przeciwnika.
Xanat, zamilcz

Napisano 29 lipiec 2011 - 13:39

PS. Mam już pomysł, fabuła jest niezła, teraz szkolę się w 3dsmax 
Dodano nowy post:
Tak, na pewno nie będzie akcji shizeR'a, będzie akcja freak'a, będą moje 4hs, jeżeli je dobrze wkomponuje.
Teraz oglądam akcje Prezesa i Palmusia, więc napisze, jak to wygląda.
Jeżeli miał by ktoś chociaż jakiegoś dobrego skana z hs, awp, cokolwiek, to też proszę.

Dodano nowy post:
Tak, na pewno nie będzie akcji shizeR'a, będzie akcja freak'a, będą moje 4hs, jeżeli je dobrze wkomponuje.
Teraz oglądam akcje Prezesa i Palmusia, więc napisze, jak to wygląda.
Jeżeli miał by ktoś chociaż jakiegoś dobrego skana z hs, awp, cokolwiek, to też proszę.
Napisano 29 lipiec 2011 - 14:20

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych