Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Wyniki turniejowe.
Napisano 12 sierpień 2011 - 17:17
K to teraz ja zadam pytania@UP
Tak trudno się wypisać ? Napewno na Twoje miejsce by się znalazło osobę
Turniej zacza sie kiedy !? Lipiec ?
RObote mam od kiegy ? Od niedawna wiec kurwa co ja mam byc jebanym noulajfem i rzucic wszystko zeby tylko rozegrac jebany turniej ?
Powiedzialem All mecze w/o i chuj mnie to jebie ! Wkurwiaja juz mnie niektore osoby to tyle ... Przyanjmniej bedziecie mieli mecze rozegrane
Sorx za jezor ale niestety po robocie rage mi latwiej nabic
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 12 sierpień 2011 - 17:36
Okres ?
Grzecznie Ci odpowiedziałem że mogłeś komuś dać swoje miejsce nawet teraz bo jak mówisz nie masz czasu i Cię rozumiem doskonale ale nie rozumiem po co te nerwy
Hmmm ta okres CIEZKICH ROBOT FIZYCZNYCH
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 12 sierpień 2011 - 17:40
Napisano 12 sierpień 2011 - 17:42
Dobra, styczność z nową pracą bywa ciężka, ale nie odreagowuj na forum. Mogłeś napisać PW, że rezygnujesz z turnieju i nic by się nie stało
Na pewno w przyszłości będzie lepiej.
CO to za roznica czy nowa czy stara tak jest i juz ze ktos moze sobie pozowlic na to by lezec z fajom do gory i chociazby grac w csa a ktos musi naginac
Stary kiedy Ci to mialem napisac jak mowie ze nie wiedzialem ze tak B E D Z I E
Ty tez piszesz "mogles" "mogles" ale nie zrobilem tego bo myslalem ze bedzie ineczej po za tym w/o to przeciez nic zlego mecz jest jest i wsio jasne
Ktos musial wyjasnic wiec wyjasnilem chociaz czesc zwiazana z moja grupa D
Nie piszcie nic bo bede posty nabijal -.-
Wiec ja jestem OUT nie dam rady
Użytkownik .mTk ;x edytował ten post 12 sierpień 2011 - 17:43
Napisano 10 styczeń 2017 - 00:56
Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum:
Serwery n00bs.pl → Sprawy sieci → Turnieje → 1on1
do:
Serwery n00bs.pl → Sprawy sieci → Turnieje → Archiwum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych