Mi tam się podoba.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Smycze n00bs
Rozpoczęty przez
loW.
, 14 sie 2011 22:03
Napisano 31 grudzień 2011 - 11:20

Jutro Ci narzucę bo mam je na dysku, ale nie tu xD
Dodano nowy post:
n00bs.png 135,9 KB
25 Ilość pobrań
n00bsshadow.png 93,27 KB
22 Ilość pobrań
Dodano nowy post:

Napisano 01 styczeń 2012 - 10:22

Nie no, ta środkowa karooo będzie. Czy uda się jednocześnie dwa różne wzory to nie wiem.
W każdym razie w tym tygodniu, jak loW. wytrzeźwieje to się dowiem, czy coś się w tej sprawie orientował i czy będzie załatwiał. Jeśli nie, to sam się za tym rozejrzę i liczę, że w miarę szybko do tego dojdzie

Napisano 22 maj 2012 - 16:58

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych