Mam problem ze steam gdy chce wejść np na jakiś serwer to nie mogę bo wyłącza mi się cs pomożecie ? z góry dzięki ; )
[uwaga='Mario FarteN']Post przeniesiony z Twojego drugiego podobnego tematu. Następnym razem nie dubluj tematów, tylko pisz ciągle w tym jednym.Oczywiście jeśli jest to nadal podobny problem do tego pierwszego.[/uwaga]
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Problem CS
Rozpoczęty przez
PaN PrObLeM
, 06 wrz 2011 16:02
Napisano 07 wrzesień 2011 - 13:04
Cześć . Mam mały problem i nie wiem co z tym zrobić . Więc gdy odpalam Cs przez steam to wylącza się po 10 sekund i non stop gdy włączam tak samo jest, myślałem że to wina steam ale nie bo gdy reinstal zrobiłem steam to samo nawet pliki cs usuwałem i na nowo wgrywałem i tak nadal to samo . Nie mam żadnych wirusów bo sprawdzałem na 3 programach anty ;[ pomożecie może ktoś miał już taki problem .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych