czesc, jestem repcak, owszem, prosze o zbanowanie tego konta, ale najpierw rozwiazcie mi pewien problem...
W kompie mam czarny pulpit, ikonki sa, i czarny pasek zadan... Ale sa tylko ikonki, probowalem wejsc we wlasciwosci, ale jak klikne prawym, to jest czarne...
Punktem reputacji nagrodze, i prosze o zbanowanie, jak rozwiazecie problem, to napisze "zbanujcie mi konto!"
prosze o pomoc!
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
problem!
Rozpoczęty przez
rapcak problem
, 11 wrz 2011 06:27
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych