no troszke wczesniej
gdzies może o 19:30
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Ankieta-Data i godzina meczu
Rozpoczęty przez
Gość_JoHHny_*
, 08 paź 2011 10:18
Gość_JoHHny_*
Napisano 12 październik 2011 - 13:30

Ludzie ale o co wam chodzi napisałem temat spamowałem każdemu na pw żeby cos napisał kiedy mu odpowiada...
Nie moja wina ,że nie możemy się dogadać...
Proszę o nie spamowanie w tym temacie tych co się już wypowiedzieli na ten temat!
W przypadku jak ktoś będzie dalej spamował będę zgłaszał to i będzie poniesiona kara!
Dalej czekam na odp od tych co się jeszcze nie wypowiedzieli kiedy wam pasuje...?
Proszę o podanie dokładnej daty i godziny!
Napisano 12 październik 2011 - 19:32

Johhny takie tematy są bezcelowe i bezsensu. Nie żebym coś miał do Ciebie, do twojego pomysłu, na innych serwerowniach są różne takie mecze, ale niestety, są to dużo bardziej rozwinięte serwerownie z dużo większą ilością adminów jak i graczy. Zapewne skończy się to tak samo jak turniej 1on1 zrobiony przez shixe'go i fartena. Ustalicie składy, godzinę, będzie wszystko ok. Lecz przyjdzie czas gry połowy nie będzie, trzeba będzie szukać zastępstw, co poniektórzy wyjdą w połowie meczu i skończy się to fiaskiem zamiast przyjemnej gry. Lecz obym się mylił w tej kwestii, popieram tą propozycję

Użytkownik maQ edytował ten post 12 październik 2011 - 19:33

Gość_JoHHny_*
Napisano 25 październik 2011 - 16:57

Przepraszam ale zapomniałem całkowicie o tym temacie z myślą ,że już pisałem to.
Serwera już od paru dni nie ma ponieważ lagował serwer GG.
Niestety ja wyciągnąłem już z tego wnioski i na następny raz będę wiedział.
Przepraszam każdego kogo zawiodłem ale jak mówię wyciągnąłem wnioski z tego meczu i więcej to się nie powtórzy.
Temat do zamknięcia
Użytkownik JoHHny edytował ten post 25 październik 2011 - 16:58
Napisano 10 styczeń 2017 - 00:55

Automatyczna wiadomość
Ten temat został przeniesiony z forum:
Serwery n00bs.pl → Sprawy sieci → Turnieje
do:
Serwery n00bs.pl → Sprawy sieci → Turnieje → Archiwum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych