Witam mam takie nietypowe pytanie . Jeżeli normalnie mam zainstalowanego steama i w nim gre za aktywowaną wszystko ładnie to czy mogę grać na non-steamie osobno ? No chodzi o to , że ja bd grał na steamie , a mój brat na non - steamie .
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 15 październik 2011 - 14:43
no pewnie, że możesz. Tylko steam wyłączaj, bo jak mu się pomyli i pogra troszkę z wh na steam to miło nie będziesz miał
Dlaczego miałby grać na wh tego świństwa nie miałem i nie będe miał na komputerze .
Chodzi o to , żeby on nie mógł nawet wejść na tego steama musze ogarnąć jak sie logować i wylogować , a wgl jeszcze tego steama nie mam bo bank,poczta była zamknięta :/ dopiero w pon bd mial .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych