Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 01 listopad 2011 - 19:59
Napisano 08 grudzień 2011 - 17:58
to auto jest znane w BB z zajebistego napisu na zderzaku LPG hahahaha
zdjęcie wyrwałem wjeżdżając na parking do centrum handlowego Sarni stok
MI najbardziej się podoba 1.6 quattro i to jeszcze jak widzicie jest wersja RS4 mało takich na drogach można spotkać do tego w pakiecie chrom boże czuwaj nad duszą tego szaleńca co to auto sprofanował bo żal mi jego i jego rodziny
zdjęcie wyrwałem wjeżdżając na parking do centrum handlowego Sarni stok
MI najbardziej się podoba 1.6 quattro i to jeszcze jak widzicie jest wersja RS4 mało takich na drogach można spotkać do tego w pakiecie chrom boże czuwaj nad duszą tego szaleńca co to auto sprofanował bo żal mi jego i jego rodziny
Użytkownik Voojitsu edytował ten post 08 grudzień 2011 - 18:01
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: turning, wiocha, samochody, Andrzej
Hydepark →
Kultura →
Motoryzacja →
Najładniejsze i najbrzydsze.Napisany przez shizeR. , 16 paź 2011 samochody, ladne, brzydkie |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych