Tosty, Tosty, Tosty z czym lubicie najbardziej??
Więc ja Zaczynam :
Bierzemy dwie kromki z chleba tostowego pszennego [polecam Schulstad, bo z innymi nie wychodzi zbyt dobrze]. Smarujemy każdą kromkę z dwóch stron masłem lub jakąś Fineą, Ramą czy czymś w tym stylu, warstwa powinna byc raczej cienka, ale tak, żeby żaden fragmencik nie zotał nie zasmarowany Następnie wkładamy kromki do opiekacza i nastawiamy na rozmrożenie. Gdy kromki wyskoczą, wkładamy je znowu i nastawiamy na opiekanie między 4 a 5 [tym pokrętełkiem]. Grzanki powinny być opieczone na taki lekki brąz, jeśli nie są równomiernie, to można obrócić i nastawić na 1 lub 2. Bardzo polecam takie grzaneczki, gdyż są o wiele lepsze niż takie bez masła albo smarowane po wyjęciu z tostera, bo te naprawde chrupią
Użytkownik MaSz PrObLeM edytował ten post 17 październik 2011 - 07:10