Cześć dziś wbijam w steama i pokazuje mi sie takie coś : there is not enough free disk space to run . Czytałem po różnych stronkach , że trzeba usunąć plik : ClientRegistry.blob z folderu steam usunąłem i dalej tak jest może ktoś miał takie coś? Jak to naprawić ?!
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 20 październik 2011 - 14:56
Rozumiem co jest tam napisane , ale nie rozumiem z jakiej przyczyny normalnie miałem 900 mb na zainstalowanie cs'a , ze steama i ile teraz musze mieć pamięci wolnej ?
Teraz mi takie coś wyskakuje : Steam exe(main exception):Cannot open blob archive file; CMultiFieldBlob(mem-mapped file):Failed to open file.
Edit : Usuwam niepotrzebne rzeczy zobaczymy co sie stanie .
Użytkownik Soul edytował ten post 20 październik 2011 - 15:17
Napisano 20 październik 2011 - 15:17
Windows XP
Note: you must be logged in as an administrator to perform this task.
Windows Vista
- Open Windows Explorer and go to Tools > Folder Options > View.
- Scroll to the bottom of the list and make sure that Use simple file sharing is unchecked.
- Click on the Apply button.
- Navigate to your the folder holding your Steam installation. By default, this is c:Program files.
- Right-click on the Steam folder.
- Select Sharing and Security.
- Click on the Security tab.
- Grant all users full control of the Steam folder, files, and subfolders.
- Restart Steam and test.
Windows Vista
- Navigate to your the folder holding your Steam installation.
- Right-click on the Steam folder.
- Select Sharing and Security.
- Click on the Security tab.
- Grant all users full control of the Steam folder, files, and subfolders.
- Restart Steam and test.
Ze strony steama
Użytkownik maQ edytował ten post 20 październik 2011 - 15:18
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych