Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
"Uszy" czekają na Twoją pomoc :)
Rozpoczęty przez
kitty
, 21 lis 2011 00:21
pomoc króliki schronisko
Napisano 21 listopad 2011 - 00:21
Popularny
Jako, że nazwa działu brzmi offtop, pozwoliłam sobie na stworzenie tematu zupełnie nie związanego z forum, ale mam nadzieję że nikt o to pretensji miał nie będzie.
Mianowicie chciałam Was prosić o pomoc. Dla nas to poświęcenie kilku minut, nie ruszając się sprzed ekranu komputera, a pomóc możemy wielu bezbronnym istotkom. Ruszył konkurs Krakvet'u (www.krakvet.pl) Do wygrania jest ok. 8000zł na karmy i żwirki. Zwykle mówiąc schronisko mamy na myśli psy i koty, a są jeszcze inne zwierzątka, które też bardzo potrzebują naszej pomocy. W tym konkretnym przypadku mam na myśli króliki- cudowne, acz niedoceniane istotki, które niewiarygodnie często padają ofiarą ludzkiej bezmyślności . Wchodząc na www.krakvet.pl/forum/ rejestrując się i oddając głos (w dziale Pomoc dla Schronisk) na Stowarzyszenie Pomocy Królikom być może uratujesz życie jeszcze jednemu słodkiemu uszakowi porzuconemu przez nieodpowiedzialnych ludzi. Poniżej wklejam dokładną instrukcję działania. Każdy może oddać tylko jeden głos,a samo głosowanie trwa do 30 listopada.
Za każdy głos z całego serca dziękuję ja i mój królik
Mianowicie chciałam Was prosić o pomoc. Dla nas to poświęcenie kilku minut, nie ruszając się sprzed ekranu komputera, a pomóc możemy wielu bezbronnym istotkom. Ruszył konkurs Krakvet'u (www.krakvet.pl) Do wygrania jest ok. 8000zł na karmy i żwirki. Zwykle mówiąc schronisko mamy na myśli psy i koty, a są jeszcze inne zwierzątka, które też bardzo potrzebują naszej pomocy. W tym konkretnym przypadku mam na myśli króliki- cudowne, acz niedoceniane istotki, które niewiarygodnie często padają ofiarą ludzkiej bezmyślności . Wchodząc na www.krakvet.pl/forum/ rejestrując się i oddając głos (w dziale Pomoc dla Schronisk) na Stowarzyszenie Pomocy Królikom być może uratujesz życie jeszcze jednemu słodkiemu uszakowi porzuconemu przez nieodpowiedzialnych ludzi. Poniżej wklejam dokładną instrukcję działania. Każdy może oddać tylko jeden głos,a samo głosowanie trwa do 30 listopada.
Za każdy głos z całego serca dziękuję ja i mój królik
Napisano 21 listopad 2011 - 14:13
done
KŁULIk
Użytkownik .mTk ;x edytował ten post 21 listopad 2011 - 14:14
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 21 listopad 2011 - 23:43
hmm w sumie to wszyscy jesteśmy jedną wielką rodziną, jakby na to nie patrzeć, ale nie chomiki i króliki to nie do końca pokrewne stworzenia. wbrew obiegowej opinii, króliki nie są gryzoniami, a zajęczakamiZaraz kliknę tylko dlatego, że króliki to rodzina (chyba) chomików
dziękuję Wam za oddane głosy, do pierwszego miejsca jeszcze trochę królikom brakuje, ale jest bliżej niż dalej
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: pomoc, króliki, schronisko
|
Hydepark →
Komputery →
pomoc przy wyborze laptopaNapisany przez kicia-ruchawka , 27 lut 2012 laptop, dell, 17, cal, cali i 2 więcej |
|
|
|
|
Hydepark →
Komputery →
[Pomoc]zakup zestawu komputerowegoNapisany przez dgs* , 08 gru 2011 mleko, n00bs, mix, pc, pomoc |
|
|
|
|
Hydepark →
Kultura →
Motoryzacja →
Wybór samochoduNapisany przez mike0131 , 31 paź 2011 samochod, zaku, nowu, ciekawy i 4 więcej |
|
|
|
|
Hydepark →
Komputery →
Migający ekranNapisany przez Sylvester Alone , 04 wrz 2011 ekran, migający, problem, pomoc i 1 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych