Jaka wasza mapa?
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Grupa B vs Grupa D(03.12.2011)
Rozpoczęty przez
Gość_N00b joHHny_*
, 24 lis 2011 12:21
Napisano 12 grudzień 2011 - 13:26
Zacznijmy od tego dgs, że nawet nie dałeś oznak życia, na Twoim miejscu wypadało by poprosić i napisać, że jesteście gotowi (Steam). Co innego Karooo, który bezproblemowo dostał ip serwera, dlatego, że zapytał i poprosił. Umawialiście się i również mi pasowała godzina 20:00, a nie 20:30. Karooo już czekał na serwerze, a Ty nawet nie raczyłeś wejść na Steam. Ustalcie nowy termin meczu. Następnym razem zostaną wyciągnięte konsekwencje, nie życzę sobie czegoś takiego, niech chociaż jeden turniej dograjmy do końca.
Prosiłbym o ustalenie terminu w ciągu 2 kolejnych dni, z góry mówię, że pasuje mi dzisiejszy dzień, godzina 20:00, a nie 20:30.
Prosiłbym o ustalenie terminu w ciągu 2 kolejnych dni, z góry mówię, że pasuje mi dzisiejszy dzień, godzina 20:00, a nie 20:30.
Napisano 12 grudzień 2011 - 13:48
IP servera podaje sedzia meczu. Caly moj team byl na forum przed 20 i czekalismy na jakis znak zycia ze strony johnego , Twojej albo kogos z druzyny przeciwnej. Takiego nie doczekaslimy sie chociaz wszyscy byliscie na forum a potem sie napinaliscie ze chcece walkowera. Gdy juz wszystko wyjasnilem to druzyna przeciwna nie chciala grac bo graliscie mixy a ja dostalem server od johnego i powiadomilem o tym druzyne B. Karo sie zgodzil zeby zagrac po waszych mixach ale rowniez sie nie odezwal...
Gość_N00b joHHny_*
Napisano 18 grudzień 2011 - 22:06
Wygrała drużyna D.
Mapy:
de_dust2 <-- Wygrana drużyny D
de_nuke <-- Wygrana drużyny B
Powody:
-Kick 2 graczy na koniec przez brak neta [3 mapa połowa]
-Drużyna B oprócz gracza karo wyzywała co chwilę jednym słowem zero kultury. Regulamin jasno piszę za każde wyzwisko -1 runda.
Gratulacje dla obu drużyn za grę na wysokim poziomie.
Temat do zamknięcia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych