Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Lista rankingowa, numer konta
Rozpoczęty przez
nup
, 11 sty 2012 16:48
Napisano 20 styczeń 2012 - 23:03

ja może też coś rzuce ale to jak nup ogarnie cfg serverów
No to chyba mam dla Ciebie dobre info

Kompilacja kernela będzie zrobiona na dniach, trochę mnie to kosztowało ale takie czasy

Więcej info podam jak będę takowe posiadał, a póki co, jesteśmy na dobrej drodze

Napisano 25 styczeń 2012 - 14:11

gdybym pracował to nawet stówkę bym wpłacił... niestety jeszcze pół roku nauki przedemną.
Nie chodzi przecież o to, żeby każdy wpłacał jakieś wielkie sumy, ale tak jak to napisał SmakU gdyby każdy admin chociaż tę dyszkę poświęcił (a nie wierzę, że nawet niepracujący i niezarabiający nie są w stanie tyle kasy uzbierać) kwota bardzo szybko by się uzbierała. Robimy to przecież dla jakiegoś celu, jeśli komuś zależy na rozwoju i dobru n00bs i ma możliwość niech te parę groszy ofiaruje

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych