![;]](https://n00bs.pl/public/style_emoticons/default/;].gif)
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Kolejne powroty, kolejni wielcy gracze...
Rozpoczęty przez
godzik
, 12 sty 2012 21:48
Napisano 12 styczeń 2012 - 21:48

Administracja, a przynajmniej 2/3 administracji, zdecydowała o tym, że jednak brakuje nam tutaj jednej osoby, mianowicie Opiekuna Serwerów.
Stąd uznaliśmy, że SmakU powinien wrócić w nasze szeregi.
Liczę, że nikomu nie muszę przypominać o jego zaletach: pracowitości, odpowiedzialności, pomysłowości.
One przysłaniają wszystkie mniejsze i większe wpadki, przynajmniej w naszym odczuciu.
Rozumiemy jednak, że nie wszyscy w naszej sieci tak go postrzegają, nie każdy dobrze się zapatruje na jego powrót, dlatego postanowiliśmy stworzyć ten temat z ankietą.
Powiedzmy, że głos administracji, tj. mój i ABS'a bo nie wiem co na to nup, mierzymy jako 15%.
Pozostałe 85% należy do was, więc w zasadzie to od was zależy jego powrót na to stanowisko.
Uprzedzę pytania: nie ma innej osoby na to stanowisko, na dzień dzisiejszy nie widzimy kandydata, który by się sprawdził w tej roli, stąd od wyniki tego tematu zależy czy będziemy mieli Opiekuna Serwerów, czy nie
Czas na głosowanie to najbliższy tydzień. W przyszłą niedzielę (22.01) temat zamkniemy i zobaczymy co z tego będzie. Nie wiem czy niedziela rano, czy kiedy, zależy jak będzie pasowało to zrobić.
Napisano 12 styczeń 2012 - 22:05

hm, Wiele mnie ze Smakiem poróżniło, mimo, że byliśmy wielkimi kumplami na poczatku i STRASZNIE BARDZO HIPER SUPER nie podoba mi się czasami zachowanie jego, ale cóż.. Jest pracowity i umie kręcić serwy jak mało kto, mimo, że aktualnie nie zbyt za Tobą Smaku przepadam to chciałbym żebyś wrócił i coś pokręcił tą sieć.

Napisano 12 styczeń 2012 - 22:10

Także jestem na nie, już nawet nie jestem w stanie zliczyć ile było tych rotacji. Jak dla mnie to za dużo, nie widzę cię jako opiekuna serwerów, a samo stanowisko jest w tym momencie ZBĘDNE! Jak tak bardzo chcecie to dajcie admina na serwerach, albo coś, ale bez przeginy...
.
Napisano 12 styczeń 2012 - 22:28

ale Panowie... oczywiscie Smak ma wiele na sumieniu, tak jak i ja. Ale nie oszukujmy sie.... kto robi tyle co on? czy widzicie jakikolwiek steam na bl? Nie. ktos oglada dema? nie. Smak jest nam potrzebny

I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 12 styczeń 2012 - 23:13

Hmm, administracji odchodzi dzięki temu połowa obowiązków.
Nikt tu nie widzi ile pracy jest nawet przy tak małej sieci.
Co do regulaminu: nie wciskajcie na siłę każdego w to. Raz jest, że tylko Ci co płaczą, raz jest, że wszyscy.
Inna sprawa - gdzie macie to ustalenie? Nie widzę by administracja kiedykolwiek oficjalnie to uznała
Napisano 12 styczeń 2012 - 23:16

Co to tematu to chyba mam deja vu...
pozostanę neutralny w tej kwestii. Ciesze się, że pUaczliwy wraca i niech znowu pajacuje 
PS1
jak maQ zobaczy ten temat to nastąpi rewolucja memberów i godzik zostanie spalony na stosie
PS2
może i nie ustalała ale takie nicki jak diffrent, johny, maq chyba cos Ci mówią parówo? Zreszta z tego co pamietam to nieSmaczny juz tez raz mial kare

PS1
jak maQ zobaczy ten temat to nastąpi rewolucja memberów i godzik zostanie spalony na stosie

PS2
Co do regulaminu: nie wciskajcie na siłę każdego w to. Raz jest, że tylko Ci co płaczą, raz jest, że wszyscy.
Inna sprawa - gdzie macie to ustalenie? Nie widzę by administracja kiedykolwiek oficjalnie to uznała
może i nie ustalała ale takie nicki jak diffrent, johny, maq chyba cos Ci mówią parówo? Zreszta z tego co pamietam to nieSmaczny juz tez raz mial kare

Napisano 13 styczeń 2012 - 07:19

a niech sobie zostaje ponownie tym opiekunem, MW na to jak i zapewne reszta memberów, która musiała czekać (ja najdłużej czekałem przez Tą zasadę, nie dostałem admina)
Ogólnie, niech sobie zostaje, potem znowu odchodzi i znowu wraca ile sobie życzy, a administracja akceptuje. MW
Skoro ja nie mogę nic od września zrobić, to zróbcie dla niego ten wyjątek, bo straci wszystko co pozytywne o tej sieci, i już na pewno nie będzie tu siedział, a skoro chcecie, żeby wrócił to znak, że wam zależy na rozwouj tej sieci. Skoro u mnie tego nie chcieliście widzieć (moich starań, dania takiego wyjątku jak Smakowi), to zauważcie to u niego ; )
Dzięki za all, ale nie mam nerwów na tą sieć, po prostu zbyt poważnie do każdej sieci podchodzę, a to tutaj jest niemożliwe.
Mam nową sieć, a Smakowi dajcie n'tą szansę, bo mu się należy.
Oczywiście, będę tu siedział czasami.
Użytkownik maQ. edytował ten post 13 styczeń 2012 - 07:41

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych