Kurde, a kompa znalazłeś to znalazłeś na śmietniku? Przecież masz dokumentację do niego, masz zapewne oryginalne płyty ze sterownikami. Jak nie masz to szukaj po nazwie sterowników na necie.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Napisano 16 styczeń 2012 - 20:10

Co do tego co nup napisał : Diakon wchodzisz w taki głośniczek na prawym dolnym rogu twojego monitora i ten głośnik nazywa się ! ? Głośność . Naciskasz na niego ppm i masz Otwórz regulacje głośności , Wchodzisz w to . Naciskasz opcje i Sterowniki Zaawansowane . Wchodzisz jak przedtem w tą ikonke i znowu ppm , ale Ustaw Właściwości Audio . I tam powinieneś sie pobawić z mikrofonem i słuchawami ja miałem , że słuchawki były dobrze , ale mikrofon był tak ustawiony , że nie było mnie słychać to poszperałem i zrobiłem
Teraz weź to na chłopski rozum
Aha i w regulacji głośności podgłaszasz sobie mikrofon i głośnośc
Myślę , że pomogłem .
Aha i do tego co ci na początku napisałem z zaawansowanym to , aby mieć pod napisem mikrofon taką opcje "zaawansowane " wchodzisz w Ustaw wlasciwosci audio -> Audio -> Masz taki mikrofon pod nim opcje Głośność wchodzisz -> i pod mikrofon masz opcje zaznacz zaznaczasz i możesz wchodzić w mikrofon (zaawansowane) i na dole masz taki kwadracik , a obok niego napis Zwiększenie wydajności mikrofonu jak chcesz , aby cie było mocniej slychac naciskasz , a jak slabiej odznaczasz .

Użytkownik Soulus edytował ten post 16 styczeń 2012 - 20:14
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych