jeszcze się pomęczę,bo jakieś lekarstwo musi być!
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Problem z FB na telefonie
Rozpoczęty przez
Maniek
, 14 sty 2012 15:29
Napisano 20 styczeń 2012 - 04:52
jak masz wi-fi to wlacz i wejdz na fb a jezeli masz wlaczone i nie dziala to moze wylacz i wlacz tel. kom. i wlacz wi-FI albo wylacz wi-fi na 10 sec. i potem wlacz wi- Fi i wejdz na fb ... bo tez tak mam nie raz i wlasnie to robie co napisalam i jest ok A jezeli to nie pomoze to zobacz w ustawieniach albo juz nie wiem
Napisano 21 styczeń 2012 - 16:06
Diablo9 tutaj jest temat żeby mu pomóc z tym problemem , a nie pisać jakieś frazesy że twoj kolega miał ten problem nie wiesz jak go rozwiązać to nie spamuj
Maniuś z tego co przeczytałem masz LG ku990i
Mam taki sam telefon (miałem) i zrób tak , Wejdz na powitalną strone fb i kliknij tam FB w telefonie i oni ci wyślą Link do pobrania na komórce (płatne) następnie jak ci wyślą sciągnij go i zainstaluj i masz tam Zezwalaj na dostęp pliku , albo dostawcy internetu , Jeżeli ci wyskakuje to gówienko od ze nie prawidłowa sieć web czy coś , problem z połączeniem internetowym wejdz w ustawienia telefonu i poszukaj jak masz ustawione , Sieć Web czy cos takiego i powinno chodzic
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych