Witam mam taki problem i zauważyłem go już wcześniej , ale nie zwracałem na to uwagi , ale teraz przegieło to za przeproszeniem pałe . Od dłuższego czasu zabierało mi pamięć dlatego nie mogłem grać w cs'a bo wyskakiwały jakieś komunikaty , że nie mam pamieci itp .. Pamietam z tydzien,2 temu miałem ok 100 mb wolnego miejsca , a 1 h potem miałem normalnie nic 0 kb .. Ale teraz patrze miałem 30 minut temu 750 mb wolnego miejsca , a teraz mam 366 . :/ Nie wiem o co chodzi co sie dzieje nie mam konkretnie już co usunąć :/ Nie mówcie mi językiem komputera bo ja mam 14 lat i nie ogarniam tego co wy piszecie Prosze o pomoc bo szału dostane .
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Pomocy "czyli uciekająca pamięć "
Rozpoczęty przez
Soul.
, 22 sty 2012 10:51
Pamięć problem komputery nie ogarniam
Napisano 22 styczeń 2012 - 11:10
Napisano 22 styczeń 2012 - 11:19
Wiesz co ja jestem zerem w komputerach , a to co piszą na tych forach (czytałem) to jest dla mnie jak labirynt , coś czego nie ogarne . Więc nie bez przyczyny piszę tutaj , aby ktoś mi to jaśniej wytłumaczył
Edit : Ktoś napisał , aby wyłączyć przywracanie systemu wyłączyłem to ,ale teraz mam 792 mb , a to i tak za mało bo z tego co mi zabrało ogólnie to nic . Nie wiecie jak moge przywrócić moje gb bo na pewno jest ich ok . 2 .
Edit 2 : Wchodze znowu na kompa 10 mb uciekło :/
Użytkownik Soulus edytował ten post 22 styczeń 2012 - 12:23
Napisano 22 styczeń 2012 - 14:31
ja też mam tak, że czasami mam 2 gb wolnego a po jakimś czasie samo z siebie zostaje 700 mb potem oczywiście wracają 2 giga, ale też nie wiem co jest nie tak
Dodano nowy post:
użyłem tego programiku TFC i zwolnił mi nawet sporo miejsca, zobaczymy czy problem będzie dalej występował
Dodano nowy post:
użyłem tego programiku TFC i zwolnił mi nawet sporo miejsca, zobaczymy czy problem będzie dalej występował
Napisano 22 styczeń 2012 - 16:19
Kombinujcie dalej xD
W rzeczywistości przeglądarka ściąga coś na dysk (historia), więc przeglądając neta "ucieka" pamięć z dysku. Niektóre programy działajace w tle rezerwują sobie część dysku na swoją pracę itd.
Musicie ogarnąć sobie co macie aktywne i jak te programy są poustawiane
Napisano 22 styczeń 2012 - 18:18
ABS spróbóje z tym programem Evo hibernacje mam zawsze wyłączoną (sprawdzałem) nup nie ma sensu dzwonić po kogoś , jak to chodzi o mojego kompa , to kto mi teraz przyjedzie na 2 koniec miasta i mi pomorze ? Więc pisze tutaj Najwyżej nie będę mógł grać w cs'a bo mam 700 mb , a same 820 potrzeba na zainstalowanie
ps : teraz wchodze i mam 709 mb :/
ps 2 : Uwaga !! Po uruchomieniu tego TFC Poczekałem --> reset kompa wchodze patrze a tu 4 gb pamieci doszło :o to razem 4,7 gb super ! Do zamkinięcia
Użytkownik Soulus edytował ten post 22 styczeń 2012 - 18:47
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Pamięć, problem, komputery, nie ogarniam
|
Counter Strike 1.6 →
Counter Strike →
Problemy →
Nie mogę uruchomić csa 1.6Napisany przez shizeR. , 15 sie 2014 problem, gfx.wad, fatal, error i 6 więcej |
|
|
|
|
Counter Strike 1.6 →
Strefa techniczna →
Problemy →
Problem karta dźwiękowaNapisany przez InTeRgO , 16 sie 2012 problem, karta |
|
|
|
Hydepark →
Internet →
Problem z YoutubeNapisany przez freq'u , 26 cze 2012 youtube, problem, n00bs.pl i 2 więcej |
|
|
||
|
Counter Strike 1.6 →
Counter Strike →
Problemy →
Problem z Vegas Pro 9.0Napisany przez freq'u , 16 cze 2012 Vegas, Pro, 9.0, problem i 1 więcej |
|
|
|
|
Hydepark →
Internet →
Problem z noobsiakowym shoutboxemNapisany przez mike0131 , 12 sty 2012 shoutbox, problem, n00bs |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych