Jak w temacie. Co o nim myślicie ? Ktoś ma ? Jak się sprawdza ?
Jeżeli był temat - przepraszam i proszę i linka.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Bezprzewodowy internet
Rozpoczęty przez
isentor
, 05 lut 2012 22:16
Napisano 05 luty 2012 - 22:41
Napisano 06 luty 2012 - 16:56
freak i palma powinniście naganne dostać haha
Dodano nowy post:
A co do tematu, to zależy od wielu czynników odległość anteny, jakość i siła sygnału itp
No i takie coś jest strasznie uzależnione od pogody
Więc przy silnych wiatrach i deszczach, albo burzach mogą być problemy, i co za tym idzie ? czas reakcji łącza jest zawsze słabszy
czyli pingi w cs'ie będą większe.
Dodano nowy post:
A co do tematu, to zależy od wielu czynników odległość anteny, jakość i siła sygnału itp
No i takie coś jest strasznie uzależnione od pogody
Więc przy silnych wiatrach i deszczach, albo burzach mogą być problemy, i co za tym idzie ? czas reakcji łącza jest zawsze słabszy
czyli pingi w cs'ie będą większe.
Napisano 06 luty 2012 - 17:11
Nie ma raczej takiego cuda
I to nie są satelity tylko gówniane anteny, z lepszymi parametrami lub gorszymi
A zazwyczaj taki operator stawia na jakość anteny ze średniej półki więc tak jak powiedziałem, antena jest uzależniona od pogody i pingów (ms)
Dodano nowy post:
Ogólnie rzecz biorąc nie polecam Ci takiego czegoś, no chyba że jesteś zmuszony do tego, to co innego.
Bo np moja ciocia posiada taką antenę na dachu bo w jej rejonach nie ma nic innego i tak kiedyś z ciekawości sprawdzałem pingi, to są po 40-60 dla mnie osobiście to było by za dużo, mało tego, przy burzy musi wyłączać to cholerstwo, a gdy są duże wiatry traci sygnał
Dodano nowy post:
Po prostu jeżeli tak bardzo Ci na tym zależy to musisz znaleźć dostawce w pobliżu i przetestować
I to nie są satelity tylko gówniane anteny, z lepszymi parametrami lub gorszymi
A zazwyczaj taki operator stawia na jakość anteny ze średniej półki więc tak jak powiedziałem, antena jest uzależniona od pogody i pingów (ms)
Dodano nowy post:
Ogólnie rzecz biorąc nie polecam Ci takiego czegoś, no chyba że jesteś zmuszony do tego, to co innego.
Bo np moja ciocia posiada taką antenę na dachu bo w jej rejonach nie ma nic innego i tak kiedyś z ciekawości sprawdzałem pingi, to są po 40-60 dla mnie osobiście to było by za dużo, mało tego, przy burzy musi wyłączać to cholerstwo, a gdy są duże wiatry traci sygnał
Dodano nowy post:
Po prostu jeżeli tak bardzo Ci na tym zależy to musisz znaleźć dostawce w pobliżu i przetestować
Napisano 02 marzec 2012 - 22:31
kurde wiem ! xd neostrade 2.4mb kupiłem router tp-link i dupa z konfiguracją jest bo nie mam karty sieciowej, udało mi się go podłączyć i chodziło ale wczoraj zapragnąłem odczepić od prądu żeby postawić go w inne miejsce... No i postawiłem, tak że nie chodzi. Rzekłem ch*j z nim i podłączyłem starego liveboxa...
Dodano nowy post:
zamknijcie już
Dodano nowy post:
zamknijcie już
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych