I Ty możesz zyskać darmowego admina na serwerze 1000fps!! Zapraszamy IP
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Kwestia: "Zaplanuj wydarzenie" :)
Rozpoczęty przez
nup
, 23 lut 2012 17:25
Napisano 25 luty 2012 - 22:31

Jak dla mnie powinno tam się znaleźć info o darmowym adminie i 1000 FPS. Coś w tym stylu co ABS napisał.
"Dołączasz, grasz, darmowego admina możesz dostać. Serwery 1000 FPS."
"Właśnie teraz rozpoczyna się wielkie strzelanie na naszych serwerach, nie może Cie zabraknąć"
"Zapraszamy na nasze serwery, poczuj świetną atmosferę i dobrze się baw"
"Znudziło Ci się granie na serwerach z neosami? Dołącz do nas: Ogarnięci admini i gracze. Świetna atmosfera"
"Pierdol "Pierwszą Miłość", chodź się strzelać"
Napisano 26 luty 2012 - 06:10

Info o kotkach koniecznie
Zapomniałem dopisać o co mi chodziło wcześniej: to powiadomienie nie powinno być formą reklamy tylko właśnie informacją o tym, że będą się ludzie na serwerze zbierali i tak trzeba to opisywać, a nie jakieś darmowe adminy, bo to zwykły spam będzie.

Napisano 26 luty 2012 - 11:26

Szukasz dobrego serwera do gry?
My to tobie zapewnimy!!!
Mam serwerów nie mało
Aby dobrze ci się grało
Od DD2 po TP
Na pewno ucieszysz się
1000FPS robi swoje
Więc Zapraszamy Panie i Panowie
Mogę napisać coś jeszcze ale chciałbym wiedzieć jakie hasła mają być w tym tekście
Puki co wiem że musi być "Admin za Free", "1000FPS"

Żeby grać dobrze musisz być wszędzie, bo gdy jesteś wszędzie nie ma cie nigdzie
Napisano 26 luty 2012 - 16:51

może "n00bs vs shixe - sprawdź swojego skilla"
Nie no, na poważnie to myślę, że to co Ci nup pisałem, albo najzwyklejsze "Zagraj z nami"

I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych