Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 05 marzec 2012 - 18:00
No więc stało się....
Nasza Pani Moderator zdradziła....
Uparcie próbowała mnie przkekonać do przejścia na ciemną stronę mocy!
A oto dowody:
Uploaded with ImageShack.us
Post jest czysto humorystyczny nie oskarżam kitty o nic, bo mam pewność iż to pomyłka i nie dopatrzenie z jej strony
Nasza Pani Moderator zdradziła....
Uparcie próbowała mnie przkekonać do przejścia na ciemną stronę mocy!
A oto dowody:
Uploaded with ImageShack.us
Post jest czysto humorystyczny nie oskarżam kitty o nic, bo mam pewność iż to pomyłka i nie dopatrzenie z jej strony
Napisano 06 marzec 2012 - 00:26
@up
Nie jestes
Bo ja tez nie widze zadnego zapro i chyba go nawet nie bylo
Użytkownik .mTk ;x edytował ten post 06 marzec 2012 - 00:26
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 06 marzec 2012 - 01:12
no dobra już tłumaczę
- jako że ostatnio zaprosiłam wszystkich znajomych na n00bs, a chciałam też się przekonać czy przy wysyłaniu zaproszeń pokazuje się jakaś wiadomość (wszystko na potrzeby tego tematu http://n00bs.pl/wiel...__fromsearch__1 ) , wysłałam zaproszenie do grupy wszystkich z listy znajomych, wybierając pierwszą lepszą grupę do której należę (pomijając n00bsy, na które zapraszałam wszystkich parę dni wcześniej).
także tak, zdrada miała miejsce, ale jakby taka nieświadoma, proszę brać poprawkę, że tak mentalnie to niezła ze mnie blondynka
- jako że ostatnio zaprosiłam wszystkich znajomych na n00bs, a chciałam też się przekonać czy przy wysyłaniu zaproszeń pokazuje się jakaś wiadomość (wszystko na potrzeby tego tematu http://n00bs.pl/wiel...__fromsearch__1 ) , wysłałam zaproszenie do grupy wszystkich z listy znajomych, wybierając pierwszą lepszą grupę do której należę (pomijając n00bsy, na które zapraszałam wszystkich parę dni wcześniej).
także tak, zdrada miała miejsce, ale jakby taka nieświadoma, proszę brać poprawkę, że tak mentalnie to niezła ze mnie blondynka
Napisano 06 marzec 2012 - 06:36
To ja jestem jakiś wyjątkowy bo albo nie dostałem albo nie zauważyłem i od razu odrzuciłem o.O
@up
Nie jestes
Bo ja tez nie widze zadnego zapro i chyba go nawet nie bylo
Wy nie odstaliście bo kitty Was nie lubi
kitty to tylko w celach humorystycznych tu jest
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zdrada, kitty, zdradzila, n00bs.pl
Forum n00bs.pl →
Ogłoszenia, informacje →
n00bs.pl na facebookuNapisany przez xanat , 08 sty 2017 n00bs.pl, facebook |
|
|
||
Hydepark →
Internet →
Problem z YoutubeNapisany przez freq'u , 26 cze 2012 youtube, problem, n00bs.pl i 2 więcej |
|
|
||
|
Forum n00bs.pl →
Ogłoszenia, informacje →
n00bs-wars.plNapisany przez shiXe , 15 cze 2012 n00bs-wars, plemiona.pl, plemiona i 4 więcej |
|
|
|
Counter Strike 1.6 →
Counter Strike →
Mapping →
[Poradnik] VHE-Spawnpoint i BronieNapisany przez TurbO' , 13 kwi 2012 n00bs.pl, n00bs, CS 1.6, VHE i 6 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych