Za mało osób na plemiona, świat trochę przypomina "Szybki" z normalnych plemion, ale ja tam wolę normalną grę.
Poza tym plemiona mi się już znudzily.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
n00bs-wars.pl
Rozpoczęty przez
shiXe
, 15 cze 2012 22:59
n00bs-wars plemiona.pl plemiona silnik n00bs.pl n00bs wars
Napisano 18 czerwiec 2012 - 12:21
mi się już w sumie nie chce grać bo trochę mało osób jest
Za mało osób na plemiona, świat trochę przypomina "Szybki" z normalnych plemion, ale ja tam wolę normalną grę.
To ruszać dupki i reklamować, a nie marudzić... Szybkość jest w sam raz, chciało by Ci się grać w 50 graczy, na prędkości 2.0? Bo mi nie...
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: n00bs-wars, plemiona.pl, plemiona, silnik, n00bs.pl, n00bs, wars
Forum n00bs.pl →
Ogłoszenia, informacje →
n00bs.pl na facebookuNapisany przez xanat , 08 sty 2017 n00bs.pl, facebook |
|
|
||
Forum n00bs.pl →
Ogłoszenia, informacje →
Darmowy VIP za rejestracje!Napisany przez nup , 07 sty 2017 n00bs, darmowy vip, rejestracja i 1 więcej |
|
|
||
Hydepark →
Humor →
Czytamy pasty :DNapisany przez JoHHny , 03 sty 2017 pasty, cycki, counter-strike, cs i 2 więcej |
|
|
||
|
Serwery n00bs.pl →
Sprawy sieci →
Konkursy →
Konkurs TOP15 - wygraj VIPA!Napisany przez nup , 26 gru 2016 n00bs, konkurs, top15 |
|
|
|
Forum n00bs.pl →
Strefa redakcyjna →
Aktualności →
Gazetka Parafialna 2/2016 - Wydanie Świąteczne!Napisany przez andrzej aka krzak , 22 gru 2016 jednorożce, hitman co tam?, n00bs i 3 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych