Witam mam problem , który się powtarza od kilku miesięcy . Przez jakiś czas miałem troche miejsca na dysku dzięki programowi TFC . Ale od około miesiąca znowu mam poniżej 100 mb jak uruchamiam ten program to dawał mi ok 200 mb , teraz daje mi ok 60 Nie wiem jakim sposobem mogę to naprawić , a bez pamięci na komputerze nie da się nic robić . Chcę dodać , że mam tylko 1 dysk na komputerze . Dzisiaj ściągnełem program Ccleaner , ale niestety dał mi on tylko 50 mb , a po jakiejś chwili i tak mi one zniknie Kto mi w tym pomoże będę go ubóstwiał xD
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 08 marzec 2012 - 18:24
No tak , ale po 1 ziomus ja nie potrafie na komputerze najprostrzych rzeczy zrobić , a co dopiero format
A po 2 ja na kompie nie mam nic takiego ważnego , albo coś te wszystkie sterownik itp zajmują wiekszość <chyba > Ja z moich rzeczy i mojego brata bo my tylko korzystamy z kompa to mamy jakos 1,2 gb ;o , a teraz mam 30 mb pamieci na dysku i jak po jakims czasie siedze to mam 0 kb :o i wtedy firefox nie dziala tzn nie moge nic robic bo jest napisane ze mam cos tam zle zrobiona kompresje czy jakos tak Ale w najbliższym czasie pójdę do typa to mi ogarnie all z kompem , myślałem , że ktoś miał taki przypadek jak ja i ogarnął to jakoś
Napisano 22 marzec 2012 - 18:52
Zrobilem kompresje dysku , ubywa pamiec , ale i tak to nie koniec Gadalem z nupem powyzej 1 h i napisal , ze on juz nie ogarnia i mam tutaj napisać i dac te ss'y Prosze ; http://imageshack.us...mktno1qKn1OPKmg
Tu jest co mam w dodaj i usun programy , co mam na dysku ile mam pamieci , jaki dysk itp Dalej czekam na pomoc .
Napisano 22 marzec 2012 - 22:13
Z tego co widzę masz po prostu zaśmieconego kompa...
Najlepiej Ci radzę zrób formata...
Ale jeśli nie chcesz go robić to przeskanuj cały komputer...
Usuń niepotrzebne programy i wgl.
Zrobi to za cb dobry program o nazwie CClaner
A potem jeszcze zeskanuj najlepiej Antyvirusem Avast
To moja opinia na ten temat
Najlepiej Ci radzę zrób formata...
Ale jeśli nie chcesz go robić to przeskanuj cały komputer...
Usuń niepotrzebne programy i wgl.
Zrobi to za cb dobry program o nazwie CClaner
A potem jeszcze zeskanuj najlepiej Antyvirusem Avast
To moja opinia na ten temat
Napisano 23 marzec 2012 - 20:54
To szczerze mówiąc nie wiem co się mogło stać ;/
Wiem ,że to jest ostatnia opcja którą chcesz pewnie słszeć ale naprawdę proponuje tego formata. ;/
Zgraj sobie na PenDrive pliki które chcesz zatrzymać lub ponagrywaj na płyty i zrób tego formata bo to Ci naprawdę pomoze ;
Napisano 24 marzec 2012 - 19:12
Wlasnie nie Przeprowadzilem sie w grudniu na 2 koniec miasta , dojazd trwa ok 1 h , więc nikt mi nie przyjedzie , żeby formata zrobić .. A kafejka internetowa jest też po 2 stronie miasta A sam próbować nie będę bo coś zepsuje Aha i kilka dni temu zrobilem kompresje dysku C ( mam tylko C ) i mam teraz ok 200 do 500 wczoraj miałem 650 + , ale uciekło
Napisano 25 marzec 2012 - 22:32
On nie zrobi formata, bo nie ma swojego kompa a wiadomo jak jest ze starszym bratem, przechodziłem to samo kila lat temu
Tylko że u nas wyglądało to trochę inaczej bo brat to ogarniał, a Twój nie więc jesteście w dupie
Dysk 40 gb, a na kompie praktycznie nic potrzebnego bez sensu
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: Brak, miejsca, na, dysku
|
Hydepark →
Grafika →
Prośby →
Prośba - Pilne Polski Czerwony Krzyż w OleśnicyNapisany przez seeeetttt , 18 kwi 2012 brak |
|
|
|
|
Hydepark →
Kultura →
eSport →
Znamy skład Polski na ClanBase NationsCup XVNapisany przez Diablo9 , 19 sty 2012 znamy, skład, Polski, na i 2 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych