Hej. Składam sobie komputer i mam problemy z wyborem. Chyba, [jeśli wszystko pasuje] to kupię taki http://techplanet.pl...s=68297&s=50391 . Ale jeszcze rozmyślam nad innym. Brat mi cały czas gada, żebym brał i3, i składa mi ten z i3 od 2 miesięcy . Więc radzę się tu . Chciałbym, żeby poszedł bf3
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 30 marzec 2012 - 19:45
po 1. Jak chcesz jak najwiecej zaoszczedzic to odposc sobie narazie dysk i uzywaj tego ze starego kompa zaoszczedzisz jakies 100 zl ktore mozesz dolozyc do grafiki. W jeseni tamtego roku jak pewnie wiesz cena duskow skoczyla nawet 300%, cena spada dalej wiec radze poczekac.
po 2. W twoim zestawie nie ma zasilacza.
po 3. Te nowe amd "Buldożery" to jeden wielki niewypal, reklamowali jakie to ma byc swietne a okazalo sie ze to to "kupa", dlatego ze:
-4 rdzeniowy jest mniej wydajny od intele i3 (2 rdzeniowego)
-Trzeba wymieni orginalne chlodzenie (Z tego co slyszalem, strasznie jest glosne i slage orginalne)
Co do bf3 to koledze na 9800gt poszedl na minimum, a innemu na gts450 (Prawie to samo co hd6770) tez poszlo na minimum. Jak bys jednak mogl dolozyc do grafiki to wes gtx460/gtx560/hd6850 (Cena grafiki teraz spadla wiec kozystaj!).
Ty! Tak ty! Zapraszam Cię na nasze SERWERY!
Napisano 30 marzec 2012 - 20:14
Chyba jednak złoże nowego, bo brat dał mi jeszcze lingi z amd vs intel <moje modele>. W 1 ranku był wyżej amd o 150 miejsc [ogólny], tylko, że w 2 innych, intel był 2 poziomy wyżej. [Rankingach procków do gier]
I dysk chyba nie będzie pasować, bo jest stary.
Zasilacz jest, bo obudowa z zasilaczem
Użytkownik kezcesujtow edytował ten post 30 marzec 2012 - 20:15
Napisano 31 marzec 2012 - 11:06
Odradzam ci taki zasilacz. Pierwsza burza albo przeciazenie i ci sie spali sam ale cala jednostke ci uszkodzi, takie zasilacze nazywa sie zasilaczo podobne. Stare dyski sa robione interfejsie ATA, tak samo jak nagrywarki DVD/CD wiec jak mozesz podlaczyc nagrywarke do plyty to i ten dysk bedziesz mogl podlaczyc.
Napisano 05 kwiecień 2012 - 16:51
kar0o mi pomógł przy tym komputerze [wybrać pare czesci] http://techplanet.pl...s=65667&s=50391
Co sądzicie?
Napisano 06 kwiecień 2012 - 14:04
Napisano 06 kwiecień 2012 - 18:36
Napisano 06 kwiecień 2012 - 21:45
Ja grałem na lapku Intel core i5 2,5ghz 2 rdzenie, 6gb ramu, geforce gt 630m 2gb - 512bit, i BF3 żeby można było grać bez TOTALNEJ ścinki trzeba było ustawić na średnie i no i tylko tekstury na ultra. Wiec na takim to chyba low detale -.-mi bf3 na 8600gt 256mb 4gb ram i prc e5200 2x2.5 latał.
Napisano 07 kwiecień 2012 - 12:43
WD sie zgodze ze slaba firma, ale asrock ? Mam asrocka od 2002 r. i jedyna wada to 1 spalony kondensator ktory wymienilem w 5 min kosztem 1 zł. Wedlug mnie i nie tylko asrock to dobra i tania firma.
Co do grafiki to chyba jedno i to samo jaka wezmiesz, ale poczytaj opinie o kazdej czy nie jest glosnia i awaryjna.
Napisano 07 kwiecień 2012 - 21:44
Prosze bardzo http://infobit.pl/ka...wy-komputerowe/
Kazdy zestaw skladany na Asrock. Na tej stronie wzoruje sie duzo for o komputerach, przykladem tego jest forumpc.pl
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: komputer, kupie, sobie, taki, super, pro, wypas, ze, pojdzie, bf3
|
Counter Strike 1.6 →
Counter Strike →
Problemy →
Problem z Vegas Pro 9.0Napisany przez freq'u , 16 cze 2012 Vegas, Pro, 9.0, problem i 1 więcej |
|
|
|
Hydepark →
Komputery →
Nie Ma To Jak Mój Komputer <3Napisany przez Soul. , 01 maj 2012 komputer, lol, dlaczego ja i 1 więcej |
|
|
||
|
Hydepark →
Kultura →
eSport →
ESL Pro Series 3 bez niespodzianekNapisany przez Diablo9 , 19 sty 2012 ESL, Pro, Series, bez i 1 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych