Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
5on5
Rozpoczęty przez
Vin3Tu
, 31 mar 2012 16:11
Napisano 02 kwiecień 2012 - 08:19
chyba Was nosi.
Turniej dla non steamów? Przecież to jakaś parodia. Wydaj 20 zł i możesz brać udział w turnieju. Nie musisz kupować steam 2k6, bez przesady.
I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 02 kwiecień 2012 - 10:51
Przecież ktoś od nas sprzedaje te steamy (ktoś od Smaka?), więc co za problem dać z tematu informacyjnego o turnieju przekierowanie tam i kto chce niech pokupi steamy.
Co do organizacji: 2-3 chętnych jest by to ogarnąć (Vin3Tu, l0w., Mario na forum), czyli z tym problemów być nie powinno, nagrodą się zajmie shiXe, co do demek to mam przecież 3 ludzi z BL'a, czemu mieliby nie oceniać jeśli zajdzie taka potrzeba? Tym bardziej, że turniej Only Steam.
Ogólnie popieram pomysł, czekamy na przedstawienie planu przez Vin3Tu, potem się zobaczy
Napisano 02 kwiecień 2012 - 12:44
Ja proponuje turniej 2 vs. 2 na mapach typu AWP/AIM, gra do 12 rund win. Nagroda moze:
1 miejsce: No tu sie zgadzam 11 slotowy serwer 1000FPS na 1 miesiac.
2 miejsce: 11 slotowy serwer 500FPS na 1 miesiac.
Dlaczego 2 vs. 2 na takich mapach??? A dlatego, ze zglosi sie nie duzo teamow, a nie ma sensu grac na mapach ESL. Jest to najlepsze rozwiazanie i proponuje zarowno STEAM jak i NONSTEAM, gdyz nie kazdy ze STEAMOWCOW wezmie udzial, a w ns'ach chetnych bedzie wiecej.
Napisano 02 kwiecień 2012 - 12:46
i znów kolejny turniej w ktorym ktos ma slomiany zapal a i tak nic z tego nie wypali
Wiekszosc turniejow do tej pory byla parodią bo jak ktos stwierdzil do tego naprawde potrzeba osoby ktora nie bedzie patrzyla czy zna kogos czy nie poprostu bedzie wymagala aby sie do czegos tam dostosowac
aQQ Mozesz miec swoje zdanie i twierdzic ze nie wypali ale czasem warto spojrzec na to inaczej... nie sugerowac sie tym co bylo i odrazu stiwerdzac ze kolejny turnej i znowu FAIL
Troche wiary
Użytkownik TPWC.dll edytował ten post 02 kwiecień 2012 - 12:47
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 02 kwiecień 2012 - 14:40
Z tej strony Vin3Tu, ale nie pamiętam hasła to piszę z konta godzika
Ja sie zajmę organizacją turnieju. W czwartek tj. 05.04.2012 ogłoszony zostanie nabór dla osób wyrażających chęć pomocy przy organizacji turnieju. Do tego czasu opisze jak bedzie przebiegał owy turniej.
@aQQ nie martw sie o mój zapał nie raz organizowałem takie turnieje i zawsze wszystko wychodziło po mojej myśli. Musze tylko sie dogadać dokładniej z shiXem co do nagrody.
Pozdrawiam Vin3Tu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych