Tak jak w temacie. Chciałbym abyście napisali czym się na codzień poruszacie i ewentualnie wstawili zdjęcia tego pojazdu Więc ja zaczne...Jak narazie poruszam się ZTM, samochód rodzicow (Golf IV 1.9TDI) i czasami rowerkiem
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Czym sie poruszacie ?:)
Rozpoczęty przez
Sunline
, 10 kwi 2012 20:04
Napisano 10 kwiecień 2012 - 20:30
Aha, 1400 ? mój waży 1600 jak to kombi to pewnie słabiej sobie radzi, ale silnik i tak jest bardzo dobry teoretycznie najmniej kolizyjne silniki.Nagle traci moc ? Turbina się zawiesza a nie zauważyłeś czasami żeby więcej palił oprócz tego że się zawiesza ?
Napisano 10 kwiecień 2012 - 20:42
a ja mam sprzęcior niezastąpiony : Mam parę nóg, lekko owłosionych, ale jakże są szybkie, w butach Adidasa skate, naprawde wzęłyby nupa B5 na prostej, a czy by se z rowerkiem poradziły to ja nie wiem.Zapłacilem za nie : Cena tajemnicza, bo nie wiem ile na mnie rodzice wyłożyli
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych