To kwestia gustu, ale mi osobiście strasznie nie podobają się te nowe nissany
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Czym sie poruszacie ?:)
Napisano 31 styczeń 2017 - 13:29
A ja Ci powiem, że osobiście wole starsze auta. Stare beemki, mietki, fordy, vw, audi czy nawet alfy miały swój klimat, charakter, prostą, ale ładną linie, a teraz te fury są takie nijakie. O żywotności nawet nie mówie, bo myślę, że stare e34 na łańcuszku z żeliwnym blokiem pojeździ dłużej niż nowsza bawarka z wyżyłowanym silnikiem do granic możliwości.
Napisano 06 luty 2017 - 02:51
Według mnie zaczynają się takie lata że te stare auta które są uważane za żywotne, powoli kończą swój żywot i trzeba robić remonty silników często mało opłacalne :/ Oczywiście zależy na jaki egzemplarz się trafi no ale stare auta to mają już grubo nalatane, różni ludzie, różna eksploatacja czyli sporadyczne wymiany oleju, filtrów piłowanie na zimnym to wszystko wyniszcza silnik, a użytkowane tak auta przez lata tracą żywotność.
Użytkownik Hiszpan edytował ten post 06 luty 2017 - 02:52
Napisano 06 luty 2017 - 14:53
A ja Ci powiem, że osobiście wole starsze auta. Stare beemki, mietki, fordy, vw, audi czy nawet alfy miały swój klimat, charakter, prostą, ale ładną linie, a teraz te fury są takie nijakie. O żywotności nawet nie mówie, bo myślę, że stare e34 na łańcuszku z żeliwnym blokiem pojeździ dłużej niż nowsza bawarka z wyżyłowanym silnikiem do granic możliwości.
Popieram w 100 % w dzisiejszych czasach mamy aluminiowy blok silnika i 250 koni w 2 litrach WTF ! zrobisz 150 tysięcy i się rozleci ?
Stare bety albo mesie robią po milion km bez żadnych remontów, i to się nazywa porządne auto
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych