Witam mam problem odnośnie mp3 Podłączyłem usb do mp3 i laptopa i mam ok 55 piosenek , przenoszę na kartę i patrzę , a tu mi pokazuję , że będzie się to przenosiło ok 7.30 h :o Jak przy tylu plikach kiedyś ściągałem to nawet nie 1 h , a tu mi pokazuje prawie 8 ;o Wiecie dlaczego tak jest ? Nie możliwe ,że tyle się mogą piosenki przenosić
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 24 kwiecień 2012 - 13:37
Nie komputera , tylko laptopa , laptop był kupowany za ok 2 tysiące , Laptop Dell dokładniej nie wiem , bo to nie ja kupowałem . Komputer nie ma nawet 1 roku więc z nim na pewno nic nie jest , a w jakiej cenie są te uzb 3.0 ?
Użytkownik Soul edytował ten post 24 kwiecień 2012 - 13:37
Napisano 24 kwiecień 2012 - 13:47
Dobra nie będę i tak kupował nowych uzb , dam na noc i mi się all ściągnie ,dzięki , Close.
Edit : Nie wiem dlaczego , ale jak mam taki pasek na środku patrze i mam szybkość : 8,71 kb /s LOL , jak to możliwe ,że tak mało ? Jaki sposób podniesienia tego ?
Użytkownik Soul edytował ten post 24 kwiecień 2012 - 14:13
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych