Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Pożegnanie.
Rozpoczęty przez
nup
, 29 kwi 2012 20:44
Napisano 29 kwiecień 2012 - 20:44

Popularny
Witam, i zarazem żegnam, z ogromnym bólem jestem zmuszony pisać ten temat, myślę że nadszedł mój czas aby przejść na emeryturę.
Opuszczam n00bsy i zrzekam się wszystkich praw które do tej pory miałem, teraz mój głos będzie się liczył równo z głosem membera, nie chce żadnej rangi, wyróżnienia czy cokolwiek w tym stylu.
Pewnie wszyscy sobie zadają pytanie, dlaczego ? Konkretnego powodu nie ma, po prostu straciłem chęci do tego wszystkiego co stworzyłem prawie sam, to jak w życiu, czasami jesteśmy zmuszeni opuścić swoje własne dziecko.
Przecież nic nie trwa wiecznie
A mój czas na zajmowanie się siecią dobiega końca.
Przepraszam wszystkich których zawiodłem, naprawdę łezka mi się w oku kręci jak pisze ten temat.
Moje odejście jest równoznaczne z zaprzestaniem opłacania całej sieci, a co za tym idzie ? sami możecie sobie odpowiedzieć.
Do końca tygodnia dowiedzie się kto zastąpi moje miejsce, napisze to w tym temacie.
Pozdrawiam wszystkich, bez żadnych wyjątków, bo mógłbym o kimś zapomnieć, a tego nie chcę.

Napisano 29 kwiecień 2012 - 20:58

Nie, za szczerość , ( chyba ) każdemu z nas jest jednak przykro , ale jak to powiedział sam NUP " Przecież nic nie trwa wiecznie ../public/style_emoticons/default/smile.png " , a szkoda i aż ból , którego nie da się wyrazić słowami czytając ten temat.

Użytkownik Fooch edytował ten post 29 kwiecień 2012 - 21:30

Napisano 29 kwiecień 2012 - 21:05

Kurde no wielka szkoda, w tym momencie jakoś czarno widzę dalsze losy n00bsów.
No nic, Twoja decyzja, pozostaje podziękować za dotychczasowy wkład w tą sieć no i za założenie jej z jeszcze paroma osobami.
Miejmy nadzieję, że jednak za jakiś czas wrócisz.
Napisano 29 kwiecień 2012 - 21:28

Nup wiesz ze zajebiscie Cie lubie i wiem jak to jest pozegnac sie z wlasna siecia bo sam to przezylem i naprawde to rozumiem... uwazam ze jestes zajebistym czlowiekiem i zycze Ci wszystkiego dobrego! dalem plusa za szczerosc i za kawal serducha ktore to zostawiles! trzymaj sie stary !
Napisano 29 kwiecień 2012 - 21:44

Wszyscy pochlebnie, a ja powiem, że już od dawna stałeś obok tej sieci i dziwi mnie, że tak długo czekalismy na tę decyzję.
Osobiście nie dziwię Ci się i dziękuję za 2 lata włożone tutaj finansowo, jak również merytorycznie. Oby po Twoim zniknięciu sieć rozwijała się równie prężnie co w ostatnich miesiącach

Napisano 29 kwiecień 2012 - 21:49

nup wiesz jak jest...
szanuje Twoja decyzje, dziekujac jednoczesnie za wszystko co zrobiles. dzieki za kawal pracy, cierpliwosci i co najwazniejsze pieniedzy. oby to co zrobiles nie poszlo na marne

I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 29 kwiecień 2012 - 21:55

A to się rozwijała???Oby po Twoim zniknięciu sieć rozwijała się równie prężnie co w ostatnich miesiącach

Nie ma co płakać jakoś to będzie i w sumie wygląda na to, że jednak nupek nie odejdzie całkowicie
![;]](https://n00bs.pl/public/style_emoticons/default/;].gif)

I baw się dobrze, dopóki możesz

.
Napisano 29 kwiecień 2012 - 21:55

Hmm...szczerze to powiem, ze sam nie wiem co mam powiedzieć :/ Jestem troszke wkur***
Moje początki na n00bs, a ty odchodzisz? Sam mnie jeszcze namawiałeś na adma itd. myślałem, ze wróciłem do starych dobrych czasów jak na cs-serwery, a tu masz ci los. Bez Ciebie to już nie to samo
Będzie ciężko bez twardej ręki :/
Oczywiście nikt ci nie zabroni odejść, ale na pewno brak twojej osoby odczuje każdy z nas.
Ehh ... i zjebałeś mi noc

Napisano 29 kwiecień 2012 - 22:12

@Zryty,o ile się nie mylę,to godzikowi chodziło o serwery i przypływ użytkowników na forum.
Wszystko miało wyjść na prostą,lecz wysoka popularność szybko opadła i wróciliśmy do ubogiej rzeczywistości.
Użytkownik Maniek edytował ten post 29 kwiecień 2012 - 22:16
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych