jedyna osoba trzymajaca poziom odchodzi teraz tylko 2012 uboty atakuja wiesz ze tym manewrem spadnie wszystko co bylo tworzone do tego czasu i noobsy padna naporem samo nakrecajacej sie 13 letniej kontrabandy przyjmujacej sie tu zapominasz z czego powstaly noobsy i dlaczego tak pilnowales a do niczego juz nie wrocisz wystaw osobe chociarz na twoje stanowisko ktora pokieruje tym bydlem inaczej padnie wszystko jak rzucasz to chociarz postaraj sie zeby jakos funkcjonowalo a masz w czym wybrac inaczej ta siec padnie do poziomu zerowego i nie bedzie miala prawa egzystowac swoim pochopnym dzialaniem sprowadzasz do tego z czego sie uwolniles zakladajac wspolnie noobsy i co stracisz wkladajac tu swoje zaangazowanie 2 letnie przejma to boty i bedzie jeden wielki syf gdzie juz nikokogo nie spotkasz ze starych znajomych
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Pożegnanie.
Rozpoczęty przez
nup
, 29 kwi 2012 20:44
Napisano 30 kwiecień 2012 - 04:01

Ogólnie nie trawię Cię nup
I w sumie Ty mnie też... Ogólnie już dawno się odsunąłeś od sieci tak jak napisał godzik i byłem w szoku że nadal to wszystko utrzymujesz... Ogólnie stworzyłeś z ludźmi coś zwanym dla mnie narkotykiem... Nie muszę grać ale lubię wchodzić na forum... Naprawdę poznałem tutaj dużo dobrych ludzi i to zawdzięczam w dużym stopniu Tobie dlatego mimo wszystko dziękuje Ci ... Co do samej sieci i jej dalszej funkcjonalności czas pokażę... Musi być następca który będzie nadal kontynuował Twoje dzieło czy tam wychowywał Twoje dziecko i mam nadzieje że to będzie ktoś z jajami

![;]](https://n00bs.pl/public/style_emoticons/default/;].gif)

Napisano 30 kwiecień 2012 - 10:25

Szczególnie dobrze Cię nup nie znałem, ale mimo wszystko przykre są takie pożegnania. Stworzyłeś coś zajebistego, nigdy nie utknąłem na jednym forum i sieci serwerów na tyle czasu. Ekstra ludzie i serwery, więc te n00bs to dziecko, które naprawdę super Ci wyszło
Szkoda, że odbijasz
Teraz tylko czekać, aż wpadniesz z powrotem tutaj, żeby zlustrować, co się dzieje

Gość_JoHHny_*
Napisano 30 kwiecień 2012 - 12:28

Ja się pytam kto mi teraz będzie uprawnienia zabierał?!
No nic szkoda ,że odchodzisz bo tak jak już to ktoś powiedział stworzyłeś zajebisty narkotyk którego nie da się rzucić od tak
Liczę na to ,że za parę miesięcy wrócisz...
Pomimo wszystkich potyczek z tobą uważam ,że jesteś zajebistą osobą która przekracza granice zajebistości
@zryty
Zapomniałem dodać
[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
No nic szkoda ,że odchodzisz bo tak jak już to ktoś powiedział stworzyłeś zajebisty narkotyk którego nie da się rzucić od tak

Liczę na to ,że za parę miesięcy wrócisz...
Pomimo wszystkich potyczek z tobą uważam ,że jesteś zajebistą osobą która przekracza granice zajebistości

@zryty
Zapomniałem dodać

[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*]
Użytkownik JoHHny edytował ten post 30 kwiecień 2012 - 12:47
Napisano 01 maj 2012 - 21:53

ejjj nienienie MISIU NEIEEEEEEEEEEEEE
komu bede teraz moje bindy spamowal :<
po rozbiciu z gc, dawne czasy gdy byl tylko server TP :<
nie wieze w to co czytam
wiec zostanie mi tylko steam :< i demka z dd2 jakie krecilem kiedy haxowales :<
mam nadzieje ze jeszcze kiedys pogramy :<

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2