Chciałęm spróbować tym sposobem co dał Shixe i wyszło takie coś:

Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike 
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

ptS. Twórca Filmów :D
		 Rozpoczęty przez 
	ptS.
, 22 maj 2012 10:10

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
 Logowanie » Rejestracja
 Rejestracja Strona główna
 Strona główna Użytkownicy
 Użytkownicy

hanzyk1916
 hanzyk1916
 Do góry
 Do góry 

To moja subiektywna opinia. Być może się nie znam, lecz mi nie przypadło do gustu
 To moja subiektywna opinia. Być może się nie znam, lecz mi nie przypadło do gustu  Starasz się to ważne.
 Starasz się to ważne.

Lepszy niż poprzedni
 Lepszy niż poprzedni