![;]](https://n00bs.pl/public/style_emoticons/default/;].gif)
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!

evidence na AntiCheat
Napisano 13 lipiec 2012 - 15:31

Popularny

Gość_JoHHny_*
Napisano 13 lipiec 2012 - 15:47

Powiedz mi gdzie napisałem ,że evi jest odpalony(pomijając SB) ,ponieważ tam było więcej śmiechu z niektórymi osobami niż pisania na serio. Ktoś rozpisał demko to wrzuciłem mam darmowe pakiety to mi nie szkoda 1 z 100krótko mówiąc później się nie dziwcie czemu mam takie zdanie jakie mam o tego typu stronach
skoro tacy ludzie są tam sędziami

noi co z tego?Land sędzią głownym o.O
Użytkownik JoHHny edytował ten post 13 lipiec 2012 - 15:48
Napisano 13 lipiec 2012 - 16:09

zrobicie co chcecie
nie mam zamiaru się tłumaczyć
Shixe cisneliscie i zmuszaliscie do tego by sie musial tlumaczyc z tego i owego a gdyby tego nie zrobil uznalibyscie ze naprawde mial czity bo nie chcial sie bronic
pozdro
Demka nie mam zamiaru ogladac bo nie wiem czy jest to czysta prowokacja czy tez nie ... Aczkolwiek gdybys Evi dostal tego bana jestem ciekaw co bys wtedy zrobil (Tak jak Ty Shixe tak Dżony CIebie)
Tyle ode mnie
Prof. dr hab. inż. 777MONEYMAKER Delegat Virtus.pro
Główny konsultant ds. taktyki, recoila, aim'a i strzelania headow bezdotykowych
p.o MAGIC MAN'A wielokrotnie odznaczony za zasługi i poświęcenie MASTER/IDOL i POGROMCA
Zaprasza do otwartej dyskusji na temat: "Możliwe następstwa wywierania świadomego nacisku, w tym wysublimowane formy mobbingu i nękania przez reprezentantów drużyn E-sportowych"
Napisano 13 lipiec 2012 - 16:09

Napisano 13 lipiec 2012 - 17:44

ponieważ tam było więcej śmiechu z niektórymi osobami niż pisania na serio. Ktoś rozpisał demko to wrzuciłem mam
To żalisz się czy chwalisz? Bo już nie wiem. Wrzuciłeś więc uważasz że coś mam i nie rób z siebie idioty.
Chcecie żebym tłumaczył? Proszę bardzo. POza jedną akcją jest tam wielkie GóWNO. Jeżeli werdykt AC będzie na +B to będę się śmiał do końca życia. I dla waszej informacji zrezygnuję z wszelkich funkcji na forum

I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 13 lipiec 2012 - 19:37

Popularny
Napisano 13 lipiec 2012 - 19:53

Weź nie pier***Jeżeli werdykt AC będzie na +B to będę się śmiał do końca życia. I dla waszej informacji zrezygnuję z wszelkich funkcji na forum
Szczeniackie zachowania trzeba mieć w głębokim poważaniu.
Napisano 13 lipiec 2012 - 20:10

Gość_JoHHny_*
Napisano 13 lipiec 2012 - 21:21

Napisano 13 lipiec 2012 - 21:49

Popularny

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych