Witam,
Mam problemy, ktore wygladaja tak :
1. gram sobie i przy wciskaniu ctrl od czasu do czasu pozostaje on wbity lub co chwile sam wskakuje gdy nie naciskam.
2. podczas gry z celownikiem pojawia sie kursor lub taki kursor 4 strzalki skierowane do srodka
3. gra wychodzi do pulpitu i gdy przywracam to bron mam w lewej rece...
WTF? Prosze o sensowne wypowiedzi i pomoc
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: techno, 1.6, placki, siła
|
Counter Strike 1.6 →
Counter Strike →
Problemy →
Nie mogę uruchomić csa 1.6Napisany przez shizeR. , 15 sie 2014 problem, gfx.wad, fatal, error i 6 więcej |
|
|
|
|
Hydepark →
Kultura →
Inne →
Świadomy Sen (Lucid Dream - LD)Napisany przez dgs* , 14 lut 2012 świadomość, sen, n00bs, techno i 6 więcej |
|
|
|
|
Counter Strike 1.6 →
Counter Strike →
Problemy →
[problem] STEAM FailNapisany przez dgs* , 13 sty 2012 steam, n00bs, techno, rower i 2 więcej |
|
|
|
|
Hydepark →
Kultura →
eSport →
AGAiN ma nową organizację! :DNapisany przez dgs* , 07 gru 2011 AGAiN, mleko, techno, n00bs i 1 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych