Przy podłączaniu do serwera nie, po wejściu na serwer tak, przed wyborem teamu. Piosenka, niekoniecznie, bardziej jakiś tekst na tle muzyki, długość max 10-15sec. Coś w stylu 'Witamy na n00bs.pl, zapraszamy do odwiedzania forum oraz reszty naszych serwerów", tekst mówiony nie śpiewany i najbardziej proponowałbym damski głos, bardziej by to przyciągało uwagę.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Piosenka przy wejściu na serwer
Rozpoczęty przez
Sylvester Alone
, 17 gru 2012 07:26
Napisano 19 grudzień 2012 - 16:29
pomysl z damskim glosem jest jak najbardziej ok ja widze cos w stylu " witamy na serverze n00bs.pl , piszac na say (tu np. /servery) mozesz szybko polaczyc sie z innym serverem naszej sieci. Zapraszamy na forum n00bs.pl oraz do polubienia naszej grupy na fejsbuku".
skoro ma byc to damski glos to moje kandydatki to foch , malutka ola i kitty.
skoro ma byc to damski glos to moje kandydatki to foch , malutka ola i kitty.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych