Dzisiaj na sb padł dosyć Ciekawy pomysł. Mianowicie chodzi o mecze pomiędzy użytkownikami a administracją (h@, s@, t@). Jeżeli pomysł wypali można by takie mecze organizować raz w tygodniu. Proponuję piątek ok godziny 20. Jeżeli chodzi o administrację myślę, że skład byłby raczej stały (zapewne ja, godzik, splen, shixe i słodziak chyba że zryty i szwab chcą grać ). Jeżeli są osoby chętne na takie "mixy" proszę o wpisywanie się w tym temacie.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
mecze pokazowe
Rozpoczęty przez
evidence
, 30 gru 2012 14:42
Napisano 30 grudzień 2012 - 14:51
wszelki propozycje mile widziane
@Fooch nie wiem o co chodzi z tym "Panem i Władcą", ale info na serwer jak najbardziej się wrzuci
@kszaku a kto może się tym zająć?
I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Napisano 30 grudzień 2012 - 15:51
Chcecie streamować? Już w kwietniu na turniej próbowałem coś takiego ogarnąć. Trzeba mieć naprawdę mocny komputer i internet. Jeżeli ktoś taki jest, niech się odezwie na steam lub w pw,. Można też zrobić tak, że jedna osoba będzie streamować i równocześnie siedzieć na Teamspeak'u, przez co było by wielu komentatorów
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych