Ja tam coś próbowałem streamować ale straszna jakoś była. Od nowego roku będę miał nowy pakiet z kablówki to spróbuje jeszcze raz i ewentualnie będę mógł coś takiego zrobić,
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
mecze pokazowe
Rozpoczęty przez
evidence
, 30 gru 2012 14:42
Napisano 31 grudzień 2012 - 07:52
ja pier****. Panie i Panowie czy Wy gracie o złote kalesony? To ma być 4fun a nie spina na każdym kroku i już nie zagracie bo shixe gra. To najwyżej z wyłączonym monitorem zagra. nie jesteście pro na scenie cs'a i zacznijcie się tak zachowywać, a nie jak rozkapryszone panienki
I believe, whatever doesn't kill you simply makes you... stranger
Większość ludzi, póki ma zamknięte usta, nie sprawia wrażenia głupków
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych