Witam,
odinstalowałem jakis czas temu 1.6 zeby mnie nie ciagnelo i zeby sobie pykać w GO ale ostatnio zatęskniłem i ściągam sobie przez steam. Wszystko git cala gierka od nowa czyste cfg itd. odpalam cs'a i widze przez sekunde ekran menu glownego ( bez przyciskow "new game" itd. ) a potem bialy ekran i powrot do pulpitu. W parametrach startowych wpisalem -nofbo -nomsaa i rowniez nie pomoglo. Wlasciwie to nie wiem dlaczego gra sie nie wlacza i jestem wku*wiony bo mam ochote czasem sobie zagrac w moje ukochane 1.6 a nie moge. Prosze o jakies sensowne porady co moge zrobic aby problem zniknal.
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Napisano 31 marzec 2013 - 15:31
Nie gram już w ten shit, ale spróbuj pozmieniać ustawienia grafiki w komendach startowych, np. -w 800 -h 600 -32bpp itp. A jak nie to zrób reinstall wszystkiego, z tym że zrób backup ważnych plików cfg etc. I możesz w dzienniku zdarzeń systemu windows sprawdzić czy są jakieś błędy aplikacji kiedy wywala Ci csa.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: ścierwo, valve, to, cwele
Counter Strike 1.6 →
Counter Strike →
Mapping →
[Poradnik] VHE-Spawnpoint i BronieNapisany przez TurbO' , 13 kwi 2012 n00bs.pl, n00bs, CS 1.6, VHE i 6 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych