a mi to forum chodzi najwolniej ze wszystkich stron www. Albo czasem zamiast forum lub jednej z jego podstron wyskakuje mi biala karta i wtedy musze odswiezac. Logowanie czasami tez trwa koszmarnie dlugo...
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zmiany i usprawnienia
Rozpoczęty przez
xanat
, 13 mar 2010 16:51
Napisano 07 kwiecień 2011 - 18:57
Napisano 19 kwiecień 2011 - 16:13
Może zacznę tego używać i jakieś pierwsze moje demk skręce dzięki temu http://n00bs.pl/publ...tyle_emoticons/default/tongu.gif
wyjdź na + najpierw
Napisano 19 kwiecień 2011 - 16:34
Napisano 22 kwiecień 2011 - 05:49
Oznajmiam wszem i wobec że skończyłem. Noc mi spierdoliła -.- ale mam nadzieję że poprawa będzie widoczna. Jest jeszcze sporo drobnych niedociągnięć ale to będę kończył jak się wyśpię. Czekam na opinie osób którym forum wcześniej słabo się ładowało, czy widzą poprawę.
Napisano 22 kwiecień 2011 - 07:02
Ja widzę poprawę działa znacznie szybciej
Dodano nowy post:
Z widocznych zmian i poprawek mamy:
Nad avatarem będzie napis "Autor tematu" w późniejszych postach osoby która założyła temat oraz przeniesiono informację o edycji posta w miejsce zaznaczone na screenie
Jakby ktoś zauważył jakieś błędy w działaniu forum, prosimy o napisanie o tym w tym temacie
Dodano nowy post:
Z widocznych zmian i poprawek mamy:
Nad avatarem będzie napis "Autor tematu" w późniejszych postach osoby która założyła temat oraz przeniesiono informację o edycji posta w miejsce zaznaczone na screenie
Jakby ktoś zauważył jakieś błędy w działaniu forum, prosimy o napisanie o tym w tym temacie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych