ee, cii mi tu
Witamy na n00bs.pl - Sieć serwerów counter strike
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zarejestruj się, aby uzyskać dostęp do wszystkich funkcji naszego forum. Gdy już się zarejestrujesz i zalogujesz będziesz mógł tworzyć nowe tematy, pisać posty, otrzymywać reputację od innych użytkowników oraz będziesz mógł również korzystać z prywatnych wiadomości, aktualizacji statusu i wiele więcej. Jeżeli posiadasz już konto, zaloguj się, klikając tu - a jeśli jesteś nowym użytkownikiem stwórz swoje własne konto!
Zmiany i usprawnienia
Rozpoczęty przez
xanat
, 13 mar 2010 16:51
Napisano 15 sierpień 2011 - 14:42
Do grona różowych Panów dołączył splendid, który będzie się zajmował tak jak ja serwerami TP, DD2 oraz AIM/AWP. Także możecie spamować w sprawach technicznych również do niego, dane kontaktowe macie w profilu splendid-m1438
Napisano 20 sierpień 2011 - 22:19
Bez obrazy ale już hitman zadba bardziej o te SB od OzA bo jest na forum dłużej ... znaczy się częściej spędza czas ...
Po 2.
(dziś, 23:06) nie chcę Cię obrażać OzA :
(dziś, 23:06) ale jesteś 0
I on ma pilnować SB żartujesz ?
Użytkownik SmakU edytował ten post 20 sierpień 2011 - 22:20
Napisano 20 sierpień 2011 - 22:22
Nie żartuję, ja wiem kogo obarczam jakimi obowiązkami i taka była moja decyzja. Nikt nie jest nieomylny, a OzA się doszlifuje.
Przypominam Ci, że jest adminem na serwerze DD2, czyli jak rozumiem do tego też się nie nadaje?
Pytanie wróć! Było to pytanie retoryczne, nie oczekuję, a wręcz nie chcę odpowiedzi.
Napisano 20 sierpień 2011 - 22:33
Dobra, tutaj jest dział: http://n00bs.pl/Uwagi-f18.html
Zapraszam tam i proszę już tu nie offtopować.
Napisano 21 sierpień 2011 - 09:07
Forum z małymi problemami przeszło niemały update wraz ze skinem. Do zrobienia jest jeszcze sporo rzeczy, ale to powolutku. Dużo rzeczy się pozmieniało, ale wszystko do ogarnięcia. Jeśli dokończy się podstawowe rzeczy, będzie stosowna informacja i wtedy będziecie mogli zgłaszać braki/zmiany/bugi itd.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych